Gemaakt voor avontuur, boordevol innovatieve technologieën

Verfijnd, onderscheidend en robuust: de stijlvolle nieuwe CR-V zit boordevol slimme ideeën en handige innovaties. Hij deelt uw avonturiergeest en biedt u de flexibiliteit en vrijheid om op verkenning uit te gaan.

Plan hier uw proefrit  Ik wil graag een offerte  NEEM CONTACT OP

Geavanceerd, strak en stijlvol

Over de vloeiende lijnen van de CR-V is zorgvuldig nagedacht, zodat ze niet alleen het design, maar ook de prestaties versterken. Naast een strakke en dynamische uitstraling zorgen ze voor een efficiëntere luchtstroom, wat het brandstofverbruik vermindert. Designkenmerken zoals de verchroomde decoraties en de beschermplaat achteraan geven de CR-V een eigen en functionele look. De afgeronde hoeken van de buitenspiegels passen goed bij het algehele design en verkleinen de dode hoeken rondom de auto. De indrukwekkende ramen bieden een geweldig goed zicht, zodat u niets over het hoofd ziet. De Executive uitvoering biedt een extra luxe aan. Namelijk de elektrisch bedienbare achterklep. Eén druk op de knop van de sleutel en de achterklep gaat open, nog een druk op de knop en hij gaat op soepele wijze weer veilig dicht.

Goed uitgerust en goed uitgedacht

De cockpit van de CR-V garandeert dat elk instrument daar geplaats is waar u het nodig hebt; CR-V Executivezo hebt u als bestuurder altijd de volledige controle. Het overzichtelijke en stijlvolle dashboard staat voor geavanceerde rijtechnologie op z’n simpelst, door essentiële informatie direct in het zicht te plaatsen voor snelle leesbaarheid .Dit gemak wordt nog groter dankzij een intelligent-Multi Information Display (i-MID) dat nuttige informatie verschaft over uw reis, met intuïtieve bediening via knoppen op het lederen stuurwiel. Samen met het nieuw Honda Connect touchscreen-entertainmentsysteem zorgt dit ervoor dat u alles onder controle hebt.

Ook de CR-V beschikt over het Honda Connect audio- en informatiesysteem. Met dit systeem blijft u altijd verbonden met alles in het leven waar u van houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden. En dat allemaal weergegeven op één centraal display met touchscreen, dat bediend kan worden op dezelfde wijze als uw smartphone. Voorzien van een Garmin navigatie systeem en Bluetooth. Met het Honda Connect systeem hoeft u niks te missen.

Gecheckte en geteste prestaties

Bij Honda laten we een motor op vol vermogen draaien. Niet een paar uurtjes, maar dagen achter elkaar. We laten hem afkoelen en we warmen hem weer op. Steeds opnieuw. Daarna halen we hem helemaal uit elkaar en controleren we elk onderdeel op een juiste werking. De 155 pk 2.0 i-VTEC benzinemotor beschikt over variabele klepbediening en Lift Control voor geoptimaliseerde output bij hoge toerentallen, en een laag brandstofverbruik bij lagere toerentallen. Deze motor is verkrijgbaar met een 5-traps automaat met 4WD, of met een handgeschakelde 6-versnellingsbak met de keuze uit een 2WD- of 4WD-aandrijving. Onze innovatieve 1.6 i-DTEC dieselmotoren bieden u een fijn afgestelde balans tussen prestaties en efficiëntie. Verkrijgbaar met een vermogen van 120 pk op de 2WD-versie en met een vermogen van 160 pk in combinatie met 4WD. De 9-traps automaat is beschikbaar met de geavanceerde 4WD-aandrijving, terwijl de handgeschakelde 6-versnellingsbak wordt aangeboden op zowel de 2WD- als de 4WD-modellen.

Honda Sensing

Honda Sensing helpt u bepaalde dingen waar te nemen die  u anders mogelijk zou missen, zoals andere voertuigen, maar bijvoorbeeld ook voetgangers. De kans op een aanrijding wordt zoveel mogelijk beperkt door de bestuurder zichtbare en geluidssignalen te geven, en indien nodig, een automatische remingreep toe te passen.  Het pakket is een uitbreiding van het ADAS-systeem.

Het Honda Sensing-pakket bestaat uit:

  • Frontale botsingwaarschuwingssysteem
  • Dodehoekinformatie
  • Herkenning van verkeersborden
  • Lane Keeping Assist System
  • Rijstrookassistent
  • Uitparkeermonitor
  • Adaptieve Cruise Control met snelheidsbegrenzer

Comfort tot in de details

Het ruime interieur van de CR-V is zo ontworpen dat het een rustige, prettige en ontspannen sfeer oproept. Een zeer prettige ruimte om in te reizen, als bestuurder en als passagier. Het zachte materiaal op de deurpanelen en het dashboard voegt extra kwaliteit toe. De verschillende soorten stoelbekleding, waaronder lederen bekleding in klassiek zwart of modern beige, bieden echt een gevoel van comfort. De elektrisch bedienbare lendensteun in de voorstoelen kan worden aangepast voor algeheel comfort onder het rijden. Het elektronische geheugen van de bestuurdersstoel onthoudt twee programmeerbare instellingen. Zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoel bevatten twee-fase stoelverwarming.

Ontwikkeld met comfort en aanpassingsvermogen in gedacht, is de CR-V ontworpen met maximale ruimte en flexibiliteit. Onze ontwerpers begonnen aan de voorkant, waar ze meer beenruimte voor de bestuurder en voorpassagier creëerden en het zicht rondom verbeterden, zodat u comfortabeler en zelfverzekerd achter het stuur zit. De achterbank biedt, samen met de naar achter liggende rugleuning en afgeronde deurlijnen, meer ruimte voor uw passagiers om te ontspannen. Het eindresultaat is een open en zeer flexibele ruimte die iedereen in staat stelt fris te arriveren, of de reis nu kort of lang is.

Download uw brochure Download uw prijslijst ik wil graag een offerte

Bekijk de foto’s