Een auto ontworpen voor puur rijgenot.

Honda’s meest succesvolle SUV is verfijnd, opnieuw uitgebracht en opnieuw ontworpen. Het resultaat is een mix van onderscheidende looks en geavanceerde technologieën.

Plan hier uw proefrit  Ik wil graag een offerte  NEEM CONTACT OP

Pakkend design

Het silhouet van de nieuwe CR-V maakt wellicht een vertrouwde indruk, maar het design is helemaal nieuw. Zijn gestroomlijnde en dynamische lijnen, van de robuuste wielkasten tot de prachtige contouren van de motorkap, zijn stuk voor stuk ontworpen ter verbetering van de prestaties en de aerodynamische efficiëntie. De Executive uitvoering biedt een extra luxe aan. Namelijk de elektrisch bedienbare achterklep. Eén druk op de knop van de sleutel en de achterklep gaat open. Heeft u uw handen vol? Beweeg uw voet onder de achterbumper en ook dan gaat de klep automatisch open of dicht.

Verbeterde omgeving

De Heads up Display

Het vernieuwde interieur zorgt ervoor dat u zo comfortabel mogelijk de weg op kunt. Dankzij onze Active Noise Control, standaard op alle modellen,ervaart u het interieur als een stille en rustige omgeving. Deze is ook nog eens extreem comfortabel dankzij de in vier standen elektrisch verstelbare lendensteun in de verwarmde voorstoelen. Verwarmde achterstoelen en een verwarmd stuurwiel behoren tot de opties. Daarnaast bevat de Executive uitvoering een Heads Up Display (HUD) op het dashboard. (zie foto) Deze toont belangrijke informatie op ooghoogte, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Ook kunt u vanaf de Lifestyle uitvoering genieten van de optie voor 7 zitplaatsen. Deze voegt een derde rij stoelen aan uw auto toe. Zijn deze extra zitplaatsen niet meer nodig, dan klapt u de stoelen eenvoudig neer om maximale bagageruimte te creëren.

optie 7 zitplaatsen

Het interieur van de CR-V geeft u het gevoel optimaal verbonden te zijn met de auto. Het strakke interieur geeft u een heerlijke ruimte om in te vertoeven. De bedieningselementen zijn intuïtief en eenvoudig van aard, zodat alle aanwezige technologieën u van dienst kunnen zijn zonder in de weg te zitten.

Optimale prestaties

De nieuwe CR-V wordt aangedreven door onze nieuwste motoren. Benzine of benzine-elektrische hybride (beschikbaar vanaf voorjaar 2019) Onze 1.5 VTEC TURBO benzinemotor heeft twee vermogensuitgangen en levert de perfecte balans tussen prestaties en efficiëntie. Hij is te combineren met een handgeschakelde 6-versnellingsbak
(173 pk) of een geavanceerde 7-traps CVT-transmissie (193 pk). Kiest u voor de CVT-versie, dan heeft u de mogelijkheid om de auto in een volledig automatische modus te rijden of, als u daar meer voor voelt, zelf te schakelen met de schakelpeddels op het stuurwiel.

Nieuwe generatie hybride

Onze nieuwste generatie hybride maakt zijn Europese debuut in de nieuwe CR-V. We noemen het intelligent-multi mode drive (i-MMD) en het combineert een soepele, krachtige 2.0 liter benzinemotor met hightech elektromotoren. i-MMD houdt continu de prestaties en efficiëntie van uw CR-V in de gaten om te bepalen wat de beste combinatie van krachtbronnen op dat moment is. Vervolgens levert het soepel en vloeiend de optimale energie door automatisch te schakelen tussen drie rij-instellingen:
engine drive, hybrid drive en de volledig elektrische EV drive. Lees er hier meer over!

Honda Sensing

Honda Sensing helpt u bepaalde dingen waar te nemen die  u anders mogelijk zou missen, zoals andere voertuigen, maar bijvoorbeeld ook voetgangers. De kans op een aanrijding wordt zoveel mogelijk beperkt door de bestuurder zichtbare en geluidssignalen te geven, en indien nodig, een automatische remingreep toe te passen.  Het pakket is een uitbreiding van het ADAS-systeem.

Het Honda Sensing-pakket bestaat uit:

  • Noodstopsysteem (CMBS)
  • Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan
  • Rijwegassistentie (RDM)
  • Rijstrookassistentie (LKAS)
  • Intelligente adaptieve snelheidsregeling ACC
  • ACC met automatisch volgen bij lage snelheid (Alleen beschikbaar op modellen met CVT-transmissie)
  • Verkeersbordherkenning
  • Intelligente snelheidsbegrenzer

Vierwielaandrijving

De elektronisch gestuurde realtime All Wheel Drive (AWD) met het Intelligent Control System grijpt automatisch in als er tractieverlies wordt waargenomen. Zo brengt het systeem bijvoorbeeld meer kracht
over naar de achterwielen als het merkt dat de CR-V omhoog rijdt. Is het extra koppel niet meer nodig, dan ontkoppelt de meerplaatskoppeling de aandrijfas automatisch van het differentieel aan de achterkant, om zo benzine te besparen.

De Honda CR-V is in vier verschillende uitvoeringen leverbaar, allen standaard voorzien van Honda Sensing! Daarnaast van een complete, tot zeer complete uitrusting! Voor meer informatie download de brochure hieronder;

Download uw brochure Download uw prijslijst ik wil graag een offerte