De gloednieuwe Honda CR-V

Feilloos combineert de nieuw Honda CR-V technische en sportieve prestaties met veiligheid, innovatieve rijhulpsystemen en een ultiem gevoel van comfort. Voor het eerst is hij nu ook leverbaar als plug-in hybride. Maak kennis met dit wereldwijde succesnummer.

De CR-V is een volledig zelf-opladende hybride. Naast soepel en efficiënt rijgedrag levert dat met een druk op het gaspedaal direct elektrische prestaties op.


E:HEV: De CR-V hybride rijdt soepel en efficiënt, en een druk op het gaspedaal levert ogenblikkelijke elektrische prestaties op. Onze Comfort klasse kan tot 860 km* rijden. *CR-V Comfort WLTP gegevens.

Sport-line: De e Honda CR-V Sport Line is een sportieve SUV die niet alleen borg staat voor sensationele rijervaringen, maar ook een opvallende verschijning is in alle mogelijke omstandigheden.

Comfort: De CR-V is gebruiksvriendelijk met het comfort van een grote kofferruimte van maximaal 1694 liter.

Onderscheidende lijnen: Het strakke eenvoud is ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn. Het karakteristieke, sportieve design biedt optimaal rijplezier.

Indrukwekkend design

De gloednieuwe CR-V maakt direct indruk. Niet alleen omdat hij breder, langer en groter is dan zijn voorganger. Ook door zijn ontwerpevolutie vergroot hij zijn aanwezigheid op de weg. Daarbij vallen de exclusieve grille, smalle koplampen en brede motorkap direct in het oog.

Hoogwaardig interieur

Net zo indrukwekkend is hij vanbinnen. Hoogwaardige materialen maar ook verstelbare rugleuning van de achterbak geven een comfortabel gevoel. Net als Honda SENSING 360; het nieuwe veiligheids- en rijhulpsysteem waarmee hij als eerste Honda uitgerust is.

Nu ook als plug-in leverbaar

De nieuwe CR-V is naast de meest geavanceerde versie van de bekroonde e:HEV volledig hybride aandrijflijn ook leverbaar als e:PHEV. Deze plug-in CR-V heeft een elektrisch bereik van maar liefst 82 kilometer en kan een lege batterij in slechts 2.5 uur opladen.

Volg hem naar onze showroom

De nieuwe CR-V zal later dit jaar in onze showroom staan. Wilt u als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.