Sinds 1978 is Wesselink onlosmakelijk verbonden met Honda. In 30 jaar hebben wij ruime ervaring opgedaan en veel technische kennis opgebouwd! Met vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Emst liggen wij centraal in de provincies Gelderland en Overijssel. Door de gunstige ligging zijn wij eigenlijk goed te bereiken vanuit heel Nederland. Honda heeft voor elk wat wils: MPV, SUV, Hybride auto, stationcar of cabrio.

De geschiedenis van Honda

Soichiro Honda, een man die droomde. Naast dromer was hij ook succesvol zakenman, producent en autoracer. Zijn droom was om een betaalbaar vervoermiddel te maken voor de gewone mensen. Maar dan wel een goed en vooruitstrevend vervoermiddel. Honda was nieuwsgierig, innovatief en had oog voor detail. Honda toonde voor het eerst een klein sportwagentje op de Tokyo Motor Show. Zijn doorbraak realiseerde hij in 1972. Tussen 1982 en 1997 was de Honda Accord onafgebroken de best verkopende auto in de Verenigde Staten.

Honda’s nieuwe modellen

Honda is vooruitstrevend, innovatief en houdt ervan om ongewoon werkende techniek tot stand te brengen. In Honda’s nieuwste modellen zult u dat terugvinden: Honda Jazz, Honda Civic, Honda Civic Sedan, Honda Civic Type R, Honda CR-V, Honda HR-V en de Honda NSX. Hieronder worden twee modellen uitgelicht.

Honda Jazz

De Honda Jazz is een echt familiemodel met veel ruimte. De stoelen zijn inklapbaar waardoor er nog meer ruimte ontstaat. De auto is stijlvol, elegant en heeft ondanks de grote interieurruimte een dynamische uitstraling. Net als alle nieuwe Honda modellen is ook de Jazz voorzien van hoogwaardige veiligheidsvoorzieningen. Zo beschikt dit type over het ‘Advanced Driver Assist systeem’. Een intelligent systeem om de kans op ongelukken te verkleinen.

Honda CR-V

De Honda CR-V is een auto met een pakkend design, een rustgevende omgeving en optimale prestaties. De auto heeft prachtig gestroomlijnde lijnen die een vertrouwde indruk geven. Toch is het een nieuw design. Dankzij de Active Noise Control zult u het interieur ervaren als een stille en rustige omgeving. Net als de Honda Jazz zijn de stoelen inklapbaar zodat u maximaal kan profiteren van de ruimte. Voor de rest is de auto voorzien van allerlei verwarmingsmogelijkheden. De motor heeft twee vermogens uitgangen en levert de prestaties zo efficiënt mogelijk.

Zelf ervaren?

Zelf ervaren hoe het is om in een Honda te rijden? Maak een afspraak om een proefrit te maken of kom eens langs in de showroom om de diverse Honda modellen te bekijken!