Sinds 1978 is Wesselink onlosmakelijk verbonden met Honda. In 30 jaar hebben wij ruime ervaring opgedaan en veel technische kennis opgebouwd! Met vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Emst liggen wij centraal in de provincies Gelderland en Overijssel. Door de gunstige ligging zijn wij eigenlijk goed te bereiken vanuit heel Nederland. Honda heeft voor elk wat wils: MPV, SUV, Hybride auto, stationcar of cabrio.

De geschiedenis van Honda

Soichiro Honda, een man die droomde. Naast dromer was hij ook succesvol zakenman, producent en autoracer. Zijn droom was om een betaalbaar vervoermiddel te maken voor de gewone mensen. Maar dan wel een goed en vooruitstrevend vervoermiddel. Honda was nieuwsgierig, innovatief en had oog voor detail. Honda toonde voor het eerst een klein sportwagentje op de Tokyo Motor Show. Zijn doorbraak realiseerde hij in 1972. Tussen 1982 en 1997 was de Honda Accord onafgebroken de best verkopende auto in de Verenigde Staten.

Honda’s nieuwe modellen

Honda is vooruitstrevend, innovatief en houdt ervan om ongewoon werkende techniek tot stand te brengen. In Honda’s nieuwste modellen zult u dat terugvinden: Honda Jazz, Honda Civic, Honda Civic Type R, Honda CR-V, Honda HR-V, Honda e en de Honda NSX.

Zelf ervaren?

Zelf ervaren hoe het is om in een Honda te rijden? Maak een afspraak om een proefrit te maken of kom eens langs in de showroom om de diverse Honda modellen te bekijken!