1. Upgrade-actie bij Honda: tot 2.841 euro voordeel

  20 februari 2019

  Bij aankoop van een Honda Jazz of HR-V kun je nu voordelig upgraden naar een hoger uitrustingsniveau. Het voordeel bedraagt maximaal 2.841 euro.

 2. Honda HR-V Sport aangekondigd

  30 november 2018

  Honda heeft naast de facelift van de HR-V nu ook een Sport versie belicht. Daar zit natuurlijk niet zomaar een motor in. De HR-V Sport krijgt krachtigste viercilinder die de auto ooit heeft gekend. De HR-V Sport krijgt een 182…

 3. Honda Civic Business Editions

  5 november 2018

  Vier Honda Civic Business Editions zijn nu scherp geprijsd, zodat de bijtelling lekker laag blijft. Toch is de standaard uitrusting van deze zakenauto’s beslist niet mis.

 4. Honda Civic Silver Line

  4 april 2018

  Honda levert tijdelijk het exclusieve Silver Line-pakket met extra voordeel. Dit pakket geeft de Civic nog meer uitstraling dankzij diverse zilverkleurige exterieuraccenten.

 5. Honda CR-V Lifestyle Adventure

  8 januari 2018

  Jouw avontuurlijke geest mag best weerspiegeld worden in je auto. Houd je daarnaast van sportiviteit dan past de Honda CR-V Lifestyle Adventure precies bij jou.

 6. Honda HR-V Black Edition

  16 november 2017

  Honda introduceert een speciale uitvoering van de HR-V, de Black Edition. Het merk kleedt de stijlvolle cross-over aan met zwarte accessoires.

 7. Honda Dream Days

  12 september 2017

  Korting op lederen bekleding, korting op het Black Edition Pack en Dream Days-korting. Op de Honda HR-V en CR-V ontvang je nu veel voordeel, tot maximaal 7.000 euro.

 8. Honda CR-V Black Edition

  11 april 2017

  De Honda CR-V Black Edition is er weer, in zwart en in wit. Voor een CR-V die donkerder dan de nacht oogt.

 9. Honda-dealer Wesselink nummer één

  16 november 2016

  Met het hoogste marktaandeel Honda’s in haar rayon, kan Honda dealer Wesselink met trots zeggen goed te scoren op de Nederlandse markt. Tijdens de jaarlijkse Honda Dealer Conferentie Benelux sleepte Wesselink, met vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Emst, de award…

 10. Actiemodel: Honda CR-V Elegance Editions

  7 juni 2016

  De Elegance (Style-)Editions van de Honda CR-V zijn voorzien van extra accessoires maar toch voordeliger.