Honda CR-V met tot 5.000 euro voordeel

Geen reacties

Bespaar op meer dan brandstof alleen! Honda biedt de hybride CR-V nu aan met voordeel tot 5.000 euro. Kies uit voorraadvoordeel, een inruilpremie of korting op optiepacks.

De SUV Honda CR-V is zuiniger geworden sinds deze voorzien is van de (hybride) e:HEV- aandrijving. Toch valt er meer te besparen: tijdelijk biedt Honda tot 5.000 euro voordeel aan bij aanschaf van een nieuwe CR-V e:HEV. 

Je mag zelf kiezen welk voordeel je wilt: tot 5.000 euro op voorraadmodellen, een extra inruilpremie bovenop de waarde van je inruilwagen, of korting op verschillende accessoirepakketten. De dealer kan je alles vertellen over de beschikbaarheid en voorwaarden van de drie alternatieven. De actie, die beperkt is tot de maand november, geldt voor de voorwielaangedreven Honda CR-V. 

Alle voordelen op een rij

  • voorraadvoordeel
  • of inruilpremie
  • of optiepack korting

De e:HEV-uitvoering is een hybride zonder stekker waarvan de Intelligent Multi-Mode Drive-techniek automatisch selecteert hoe je rijdt: volledig elektrisch, volledig op de benzinemotor of op beide. Normaliter gaat optimale zuinigheid vóór, maar waar nodig kun je vertrouwen op de kracht van de benzinemotor. De aandrijflijn is voorzien van extra besparende features, zoals een start/stop-systeem, terugwinning van rem-energie en een benzinemotor met zogenaamde Atkinson-cyclus. Zo bespaar je straks nog meer!