Private Lease-aanbiedingen bij Honda

Geen reacties

Private Lease is een handige manier om tegen een vast bedrag per maand te genieten van een nieuwe auto. Honda levert de praktische en zuinige Jazz al vanaf 316 euro per maand. Ook de grote Civic, HR-V en CR-V zijn privé te leasen tegen gunstige tarieven. 

Honda Civic private lease

De ruime en sportieve Honda Civic vijfdeurs is er vanaf 445 euro per maand. Bij dit bedrag zijn wegenbelasting, verzekering en onderhoud inbegrepen, zodat je alleen nog maar hoeft te tanken. Een comfortabele CVT-automaat is leverbaar vanaf slechts 10 euro per maand, afhankelijk van de contractduur die je kiest. De vierdeurs Honda Civic Sedan is leverbaar vanaf 499 euro per maand. 

Honda CR-V en HR-V Private Lease

Ook de ruime cross-over HR-V en CR-V SUV zijn verkrijgbaar tegen aantrekkelijke maandtarieven. Je rijdt al een praktische HR-V vanaf 440 euro per maand. Op de luxe HR-V Executive (vanaf 510 euro) bedraagt de meerprijs van een automatische transmissie slechts 5 euro per maand. 

De grote Honda CR-V is er vanaf 578 euro per maand. Je krijgt dan de complete Elegance-uitvoering met Edition-pack en 155 pk sterke benzinemotor. De standaardrusting omvat onder meer airconditioning met gescheiden klimaatzones, achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter en zelfs adaptieve cruise control. Dat is dus erg veel Honda voor je geld! 

Wacht niet te lang

De Private Lease-acties van Honda hebben een tijdelijk karakter, dus wacht niet te lang met beslissen!