Meer ruimte. Meer veelzijdigheid. Meer Civic.

De Civic Tourer is een auto boordevol innovatieve technologieën, geavanceerde veiligheidssystemen en dynamische rijeigenschappen, heeft een ongelooflijk flexibel interieur en de grootste kofferruimte in zijn klasse.

Bel mij terug voor een proefrit Ik wil graag een offerte Neem contact met mij op

Geavanceerd en sportief

Zoals met elke Civic, wilden we dat de Tourer zich zou onderscheiden van de massa. Dat is precies wat we hebben bereikt. We hebben een gezinsauto gecreëerd met een uniek profiel, waarbij stijl en ruimte naast elkaar kunnen bestaan. Bij Honda heeft wat we doen een reden. Bij het ontwerpen van de Civic Tourer hebben we hem vanuit alle mogelijke hoeken bekeken. De prachtige strakke lijnen van het dak voegen stijl toe aan het design van de auto maar maken hem tegelijkertijd aerodynamischer. De dynamische, afgeronde koplampen, verzonken deurgrepen en haaienvinantenne zijn allemaal stijlvolle elementen die tegelijkertijd de weerstand verlagen en de uitstoot verminderen, en soepelere, stillere rijeigenschappen bieden. Zoals elke Civic.

 

Flexibel, vol aanpassingsvermogen

De innovatieve Magic Seats van de Civic zijn op vele verschillende manier op en neer te klappen. Zo ontstaat er altijd een praktische ruimte voor welke spullen dan ook, of ze nu lang of hoog zijn of een combinatie van beide. De achterbank is 60:40 deelbaar en de afzonderlijke delen kunnen zowel omhoog- als neergeklapt worden, waardoor er meer ruimte vrijkomt dan u zou verwachten. In één simpele beweging klikken de stoelen vast op hen plek en geven ze u de flexibele ruimte.

De Honda Civic beschikt over een verlaagde laaddrempel en een laadklep die wijd open kan. Door het verlagen van de laaddrempel is laden heel makkelijk. Ook de handige extra’s zoals het ‘one-touch’ afdekscherm maken het interieur zo flexibel en praktisch als nodig is. Wat u krijgt is een kofferruimte met een inhoud van 624 liter, 117 liter opbergruimte onder de vloer, en een maximale laadruimte (met de achterbank neergeklapt) van 1.668 liter tot aan het dak. Genoeg ruimte voor elke reis.

 

 

Adaptive Damping System (ADS)

Of u nu een lange rit door de landwegen gaat maken, of de route afsnijdt via een hobbelige kasseienweg, met het adaptieve schokdempersysteem kunt u de instelling selecteren die het beste past bij uw rijstijl, snelheid, belading en wegoppervlak. Het Adaptive Damping System is standaard op de Lifestyle- en Executive-uitvoering en optioneel op de Sport-uitvoering. U kunt het ADS instellen op 3 verschillende instellingen:

  • Normaal; Geeft een soepele rijervaring en goede controle, de beste instelling voor de meeste rijomstandigheden
  • Comfort; Met een beetje dempingskracht biedt deze instelling meer comfort op hobbelige wegen
  • Dynamisch; Gemaakt voor mensen die houden van een wat sportievere rijervaring, zorgt deze instelling voor meer wendbaarheid

 

Prestaties waar u op kunt rekenen

Om te garanderen dat de motoren van de Civic uw drukke leven aankunnen, hebben we de 1.8i-VTEC benzinemotor en 1.6i-DTEC dieselmotor op volle kracht laten draaien, en dan niet enkele uurtjes, maar een paar volle dagen. Natuurlijk is betrouwbaarheid maar één van de factoren. Onze 1.8i-VTEC benzinemotor is ontwikkeld om u evenveel prestaties als kracht te geven. Met een vermogen van 142 pk en een maximumsnelheid van 210 km/u is elke rit puur genot. Verkrijgbaar met handgeschakelde 6-versnellingsbak en 5-traps automatische transmissie levert ons intelligente systeem van variabele kleptiming (dat is de ‘i’ in i-VTEC) een geavanceerde rijervaring met moeiteloze kracht en een zuinig verbruik, zodat u alleen maar hoeft te gaan zitten en van de rit te genieten.

Zowel de 1.6i-DTEC als de 1.8i-VTEC werken in combinatie met ECO Assist om zo zuinig mogelijk te rijden, evenals de start-stopfunctie die de motor automatisch uitzet en weer start. De verlichting rond de snelheidsmeter wordt groen als u gelijkmatig en zuinig rijdt. De handgeschakelde transmissie is voorzien van een schakelindicatorlampje, zodat u precies ziet wat het beste moment is om te schakelen om zo min mogelijk brandstof te gebruiken.

 

Advanced Driving Assist pakket

Iedereen wil zijn gezin beschermen. En omdat niemand dat beter begrijpt dan wij, bieden wij u het Advanced Driving Assist pakket (ADAS). Bestaande uit verschillende veiligheidssystemen om u onderweg te ondersteunen. Het City-Brake Active System (stad-noodremassistentiesyteem) dat standaard is vanaf de Comfort-uitvoering, houdt het verkeer voor uw auto in de gaten en waarschuwt u voor een botsing met uw voorligger, zodat u voldoende tijd heeft om actie te ondernemen. U kunt extra gemoedsrust krijgen door te profiteren van onze meest geavanceerde technologieën, zoals Lane Departure Warning en de slimme Forward Collision Warning, die het gebied rondom de auto bewaakt om u te helpen aanrijdingen te voorkomen en iedereen veilig te houden.

Het ADAS pakket bestaat uit de volgende veiligheidssystemen:

  • Dodehoekinformatie
  • Grootlichtondersteuningssyteem
  • Waarschuwingssysteem frontale botsing
  • Verkeersbordherkenning
  • Waarschuwingssyteem verlaten rijbaan
  • Parkeermonitor

 

 

1.8 benzine handgeschakeld
1.8 i-VTEC Comfort € 31.410,- 1.8 i-VTEC Lifestyle € 36.570,-
1.8 i-VTEC Elegance € 33.180,- 1.8 i-VTEC Executive € 39.670,-
1.8 i-VTEC El. Style-Edition € 30.670,-
1.8 benzine automaat
1.8 i-VTEC Elegance € 36.170,- 1.8 i-VTEC Lifestyle € 39.560,-
1.8 i-VTEC El. Style-Edition € 33.660,- 1.8 i-VTEC Executive € 42.660,-
1.6 diesel handgeschakeld
1.6 i-DTEC S € 26.950,- 1.6 i-DTEC El. Style-Edition € 29.600,-
1.6 i-DTEC Comfort € 30.350,- 1.6 i-DTEC Lifestyle € 35.500,-
1.6 i-DTEC Elegance € 32.110,- 1.6 i-DTEC Executive € 38.600,-

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief rijklaarkosten t.w.v. €830,-. Voor de zakelijke rijder; Alle uitvoeringen van de Civic Tourer zijn verkrijgbaar met 22% bijtelling.

Klik hier voor het downloaden van de Civic Tourer brochure.

 

Bekijk de foto’s