De steden veranderen, en dus verandert Honda mee.
Honda komt met zijn eerste volledig elektrische auto in Nederland.

De Honda e is ontwikkeld in de stijl van de allereerste Honda Civic. Hij heeft een moderne retro-look en een sportieve uitstraling. De symmetrische LED-koplampen zijn ingelijst met zwarte lak. Met veel aandacht voor detail is alles verborgen wat verborgen kan worden. De rijhulpsystemen en laad interfaces zijn dus vrijwel onzichtbaar.

De Honda e is voorzien van een vlakke vloer. Om zo een ​​ononderbroken interieurruimte te creëren. Duidelijke en precieze displays voor de bestuurdersinformatie en het infotainmentsysteem zorgen voor een geslaagde combinatie van comfort en de nieuwste technologie. Daarnaast zorgen opbergcompartimenten en laadpoorten ervoor dat alles zijn plaats heeft.

Naast de probleemloze smartphone-verbinding en spraakgestuurde systemen, tonen de dashboard schermen allerlei informatie over de rit en rijstijl. In plaats van een gewone buitenspiegel zijn er moderne videocamera’s ontworpen. Die naast de omgeving gedetailleerder weergeven en de dode hoeken bijna volledig elimineren ook de luchtweerstand verminderen. Het elegante tweespaaks stuurwiel heeft knoppen voor het selecteren van veelgebruikte functies. Misschien opvallend, er is geen versnellingspook. In plaats daarvan zijn er knoppen geplaatst.

——————————————————————————————————————–

Beschikbaar in 5 verschillende kleuren, welke is perfect voor u?

De Honda e brengt een heel nieuw soort vrijheid: de vrijheid om de batterijen van uw voertuig op te laden waar en wanneer u dat wilt. u kunt uw Honda e opladen met een conventionele huishoudelijke aansluiting of bij een speciaal laadstation. Als alternatief kunt u het voertuig aansluiten op een oplaadstation in de stad om de batterij op te laden terwijl u aan het winkelen bent. Op langere ritten kunnen bestuurders van elektrische voertuigen vertrouwen op een nationaal netwerk van laadstations, waarvan de snellaadfunctie de batterij in slechts 30 minuten tot 80% oplaadt! Met een bereik van meer dan 200 km is de Honda e voor dagelijks gebruik goed uitgerust. Omdat het voertuig een laag zwaartepunt heeft en een achterwielaandrijving heeft, geniet u van een eersteklas wegligging. Hieraan toegevoegd zijn de belastingvoordelen en lagere kosten in vergelijking met benzine- of dieselvoertuigen.

Vanaf heden is de Honda e te bestellen!

Wilt u up to date blijven over de nieuwe Honda e? Klik dan op de onderstaande link!

Houd mij op de hoogte van de Honda e