Bent u op zoek naar een Honda dealer nabij Emmeloord? Dan bent u bij Honda Wesselink aan het goede adres! Wij hebben vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Emst. Als honda dealer nabij Emmeloord kunt u terecht voor al uw onderhoud, reparaties, nieuwe en gebruikte auto’s. Wij hebben uiteraard ook een ruim aanbod nieuwe auto’s in onze vestigingen.

Uw Honda reparatie klaar terwijl u wacht

Ook voor uw Honda reparatie kunt u bij Honda Wesselink terecht. Wij bieden u de mogelijkheid om te wachten tijdens de reparatie. Blader dus rustig tijdschriften door onder het genot van een heerlijke kop koffie. Of bekijk uitgebreid ons assortiment nieuwe en gebruikte auto’s in de showroom. In tussentijd is onze monteur hard aan het werk om uw auto weer in perfecte staat te krijgen. Wij hebben jarenlange ervaring in Honda onderhoud en reparaties. Dus kom gerust langs bij de Honda garage nabij Emmeloord.

Honda Lease

Niet alleen voor het kopen van een Honda nabij Emmeloord kunt u terecht. U kunt ook kiezen voor leasing. Zo hoeft u alleen nog maar te zorgen voor de brandstof. Een kostbare investering is niet meer nodig en de onderhoudskosten zijn inbegrepen bij de vaste maandelijkse prijs. Is uw oog gevallen op een ander merk? Ook dat is geen probleem! Wij bieden een luisterend oor en doen u een scherpe aanbieding. Wie weet rijdt u binnenkort in uw nieuwe SUV Honda door Emmeloord!

Honda Assistance

Een nieuwe Honda wordt geleverd met Honda Assistance. Wij helpen u 24/7 en 365 dagen per jaar weer op weg bij pech. De enige voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze gratis* service is dat uw Honda onderhouden wordt bij een officiële Honda dealer. In het buitenland staan wij uiteraard ook voor u klaar. Zodat u met een gerust hart op vakantie kan gaan. Vraag uw Honda dealer nabij Emmeloord om de uitgebreide Assistance voorwaarden.

* Gratis Honda Assistance met een introductie waarde van € 125, –

Honda nabij Emmeloord kopen?

Bent u overtuigd en wilt u een Honda nabij Emmeloord kopen? Honda Wesselink kan door onze jarenlange ervaring u goed van dienst zijn. Een nieuwe Honda kan zelf worden afgeleverd met maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Bel 0578 661439 of stuur een mail naar info@honda-wesselink.nl. Honda Wesselink, uw Honda dealer nabij Emmeloord!