In de showroom van Honda Wesselink nabij Harderwijk staan verschillende Honda’s. Dankzij onze ruime ervaring en deskundigheid is onze service optimaal. In de omgeving van Harderwijk zijn wij zeer actief. Wij leggen u bij Honda Wesselink graag alles uit over de Honda’s. In onze showroom is de tijd goed door te brengen. Bewonder onze Honda’s onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook beschikken wij over een speelhoekje voor de kinderen. Daarnaast is een uitgebreide proefrit onderdeel van de Honda beleving.

Nieuwe auto kopen? Kies voor Honda!

Bij ons, nabij Harderwijk, zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Laat u goed adviseren door een van onze specialisten. De Honda Jazz is een compacte auto. Maar geen zorgen! Deze auto bevat enorm veel ruimte. Op zoek naar een Honda met een sportief karakter? Dan raden wij de nieuwe Honda Civic aan. Een prachtexemplaar dankzij zijn strakke en sportieve design. Ook als u voor strak, compact en veelzijdig gaat bieden wij genoeg oplossingen. Ontdek de verschillende modellen bij Honda Wesselink nabij Harderwijk.

Verschillende occasions

Honda Wesselink nabij Harderwijk heeft verschillende occasions in het assortiment. Deze occasions zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en kilometerafstanden. Daarnaast kunt u kiezen uit een automaat of handgeschakeld. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. U kunt daarnaast ook altijd een taxatie bij ons aanvragen.

Uw Honda in topconditie

Het is belangrijk dat de Honda goed onderhouden wordt. Bij Honda Wesselink nabij Harderwijk kunt u voor alle soorten onderhoud terecht. U kunt altijd een afspraak maken. Voor snelle service bij pech onderweg kunt u ons 24/7 bereiken. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in de bereidwilligheid van onze werknemers. Ons doel is dat u zorgeloos kunt rondrijden. Dit terwijl u geniet van al het moois van de Honda.

Een Honda nabij Harderwijk kopen?

Bent u op zoek naar een Honda in Harderwijk? Honda Wesselink weet precies wat u zoekt. Wij willen graag kennismaken met u. Tegelijkertijd kunt u kennismaken met ons deskundige en klantgerichte team. Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Een nieuwe of occasion Honda koopt u bij Honda Wesselink (gevestigd nabij Harderwijk). Bekijk hieronder onze vestigingen:

 1. Apeldoorn
  Apeldoorn
  Laan van de Dierenriem 35
  7324 AB Apeldoorn
  Tel 055 3602386
  Route en openingstijden
 2. Deventer
  Deventer
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500980
  Route en openingstijden
 3. Emst
  Emst
  Hoofdweg 20-22
  8166 AE Emst
  Tel 0578 661439
  Route en openingstijden