honda hr-v occasion

Geen zin om te wachten tot uw nieuwe HR-V eindelijk voor u klaarstaat? Gelukkig heeft Honda Wesselink altijd een gevarieerd aanbod Honda HR-V occasions beschikbaar. Geen wachttijd, maar direct wegrijden in uw nieuwe Honda.


U vindt onze occasions verspreid over onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Emst. Bij elke occasion staat de juiste vestiging vermeld. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit.

HR-V Hybrid occasions

De HR-V Hybrid is goed vertegenwoordigd in ons occasion aanbod. De e:HEV aandrijflijn is geen gewone hybride. Want in veel gevallen drijft de brandstofmotor de wielen niet direct aan. Deze fungeert dan als een generator voor de elektromotor. De motoren zijn gekoppeld aan een CVT. Dat is een transmissie zonder versnellingen. Tijdens het rijden merkt u direct hoe soepel dit gaat. Want er zijn geen schakelmomenten.

Bekijk HR-V Hybrid occasions

Occasions van verschillende generaties

De Honda HR-V gaat alweer wat jaren mee. Honda startte in 1998 met de bouw van de eerste generatie. Die was toen ook als driedeurs leverbaar. Op het gebied van motoren was er weinig keuze. Alleen een benzinemotor was beschikbaar. Bij de tweede generatie werd de HR-V ook beschikbaar met een dieselmotor. Nu, aanbeland bij de derde generatie, is de HR-V altijd een hybride. Geen keuzestress dus. Bij Honda Wesselink hebben we altijd een mooie collectie occasions staan, van verschillende generaties van de HR-V. Allemaal hebben ze een ding gemeen: ze combineren praktische binnenruimte met compacte buitenmaten.

honda hr-v

HR-V occasions met automaat

Wie graag automaat rijdt, zit helemaal goed met de HR-V. De eerste en tweede generatie waren beide leverbaar met een automaat en handbak. De derde en huidige generatie is, aangezien het altijd om een hybride gaat, altijd voorzien van een automatische transmissie. Goed nieuws: het overgrote deel van onze Honda HR-V occasions is uitgerust met een automaat. Dat rijdt niet alleen comfortabel, maar ook efficiënt. De motor bepaalt zelf het juiste toerental, waardoor de HR-V niet meer brandstof verbruikt dan noodzakelijk.

Bekijk HR-V automaat occasions

Honda HR-V occasions in Apeldoorn, Deventer en Emst

Honda Wesselink is met drie vestigingen goed vertegenwoordigd in de regio. Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit in één van onze HR-V occasions. Of kom gewoon even langs in Apeldoorn, Deventer of Emst en bekijk op uw gemak ons aanbod occasions van Honda en andere merken.

ApeldoornDeventerEmst
Laan van de Dierenriem 35 7324 AB ApeldoornSolingenstraat 7 7421 ZN DeventerHoofdweg 20-22 8166 AE Emst
Tel. 055 203 3773Tel. 0570 500980Tel. 0578 661439
info@honda-wesselink.nldeventer@honda-wesselink.nlemst@honda-wesselink.nl
honda hr-v occasion