Bent u op zoek naar een Honda dealer in de omgeving Lelystad? Honda Wesselink is de specialist voor uw Honda. Wij leveren optimale kwaliteit en service door de jarenlange ervaring. Voor een nieuwe Honda, occasion, reparatie of onderhoud kunt u terecht bij Honda Wesselink in Lelystad. Bekijk nu onze diensten!

Nieuwe Honda

Bent u op zoek naar een nieuwe Honda in Lelystad? Wij hebben een groot aanbod waaruit u een prachtige Honda kunt kiezen die bij u past!

Onze vakmannen helpen u graag met de juiste keuze van uw nieuwe Honda. Daarbij bieden wij gratis advies en een fabrieksgarantie van maximaal 10 jaar. Wanneer u een nieuwe Honda in Lelystad aanschaft, profiteert u ook vijf jaar van de gratis Honda Assistance. Hiermee kunt u gebruik maken van service voor een lekke band, autoschade of pech onderweg!

Honda Occasion

Voor een Honda Occasion in Lelystad gaat u naar Honda Wesselink. Naast de nieuwe Honda’s die wij aanbieden, hebben wij ook diverse Honda Occasions op voorraad. Let hierbij ook op het Honda Quality Plus label, hiermee kunt u profiteren van extra veel voordelen. Kies voor zekerheid en kwaliteit met de Honda Occasions van Honda Wesselink in Lelystad! Wilt u liever een echt beeld krijgen van uw Honda? U kunt zowel langskomen in onze showroom als een virtuele afspraak maken!

Reparatie en onderhoud

Met onze reparatie- en onderhoudsservice blijft uw Honda in Lelystad in topconditie. Honda Wesselink streeft naar een lange levensduur van uw Honda door de beste service aan te bieden. Wij hebben al jaren ervaring met het repareren en onderhouden van Honda’s in Lelystad. Hierdoor hebben wij de beste monteurs in dienst en specifieke apparatuur ter beschikking. Zo kunnen wij uw Honda in topconditie houden en de kwaliteit van de auto waarborgen. Honda Wesselink in Lelystad biedt met de Honda Ruitbreuk service een snelle oplossing voor ruitschade, plaatsing van Honda onderdelen en garantie op reparatie. Bij onderhoud van uw Honda krijgt u gratis vervangend vervoer mee, zodat u onbezorgd uw ritten kunt blijven maken.

Maak een afspraak voor uw Honda.

Weet u al wat wij u kunnen bieden voor uw Honda in Lelystad? Wij helpen u graag met de juiste keuze. Door ons ruime assortiment bent u verzekerd van een passende Honda. Neem daarom nu contact op en maak een afspraak voor uw Honda.

 1. Apeldoorn
  Apeldoorn
  Laan van de Dierenriem 35
  7324 AB Apeldoorn
  Tel 055 3602386
  Route en openingstijden
 2. Deventer
  Deventer
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500980
  Route en openingstijden
 3. Emst
  Emst
  Hoofdweg 20-22
  8166 AE Emst
  Tel 0578 661439
  Route en openingstijden