Bent u op zoek naar een Honda in Overijssel? Honda Wesselink staat voor u klaar! Wij zijn dé expert als het om goede kwaliteit Honda’s gaat. Ons assortiment bestaat uit nieuwe auto’s en occasions. Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres voor onderhoud en reparaties aan uw Honda in Overijssel!

Nieuwe Honda kopen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe Honda in Overijssel hoeft u niet verder te zoeken! Ons assortiment bestaat uit diverse nieuwe modellen Honda’s. We helpen u dan u graag op weg naar een passende auto die aan uw wensen voldoet. Bij het kopen van een nieuwe Honda in Overijssel krijgt u van ons de Honda Assistance als wij uw Honda ook mogen onderhouden. Met de Honda Assistance heeft u zekerheid op pechhulp 24/7 en 365 dagen in het jaar!

Optimale levensduur

Bij ons bent u verzekerd van optimale service en onderhoud. Om de levensduur van uw Honda in Overijssel te verlengen zijn onderhoud en reparatie twee belangrijke aspecten. Daarom staan wij als Honda dealer in Overijssel graag voor u klaar om uw auto in topconditie te houden. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van banden of een lege accu. Ook schades aan uw Honda in Overijssel verhelpen wij graag voor u in onze werkplaats. Daarbij willen wij dat u van alle gemakken in de Honda gebruik kan maken, ons team helpt u hier graag bij!

Honda leasen

U kunt niet alleen uw Honda in Overijssel bij ons kopen, maar u kunt deze ook leasen. Je kunt hierbij kiezen tussen private lease of het zakelijk leasen van uw Honda. U bepaalt zelf welk budget u kwijt wil zijn aan de Honda. Wij kijken dan ook graag met u mee voor de beste oplossing.

Rijdt u binnenkort met een Honda door Overijssel?

Als Honda dealer in Overijssel weten wij als geen ander welke Honda bij uw wensen past. Met ons grote assortiment heeft u de keuze uit verschillende modellen waarmee u de weg op kan. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn, Emst en Deventer. We heten u van harte welkom bij één van onze vestigingen! Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wij stellen persoonlijk contact op prijs. Bel 0578 661439 of stuur een mail naar info@honda-wesselink.nl. Zien we u binnenkort rijden met een nieuwe Honda in Overijssel?

 1. Apeldoorn
  Apeldoorn
  Laan van de Dierenriem 35
  7324 AB Apeldoorn
  Tel 055 3602386
  Route en openingstijden
 2. Deventer
  Deventer
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500980
  Route en openingstijden
 3. Emst
  Emst
  Hoofdweg 20-22
  8166 AE Emst
  Tel 0578 661439
  Route en openingstijden