De Honda Jazz, compacte auto met enorme ruimte.

De vormgeving is stijlvol en elegant, met een meer geslepen en dynamischer uitstraling. Honda heeft dit gecombineerd met de 1.3i-VTEC en 1.5i-VTEC benzinemotoren uit de Earth Dream Technology familie. Daarnaast blijft de Jazz ongeëvenaard als het gaat om een compacte auto met ongekende binnenruimte.

Plan hier uw proefrit  Ik wil graag een offerte  NEEM CONTACT OP

De Jazz is door de Honda ontwerpers compleet vormgegeven en heeft een sportief uiterlijk in een compacte vorm. Honda Jazz Magic SeatsVan binnen biedt de Jazz de inzittenden ongeëvenaarde ruimte en een grote mate van veelzijdigheid. Zachte, kwalitatief hoogwaardige materialen en een doeltreffend design karakteriseren het interieur van de Jazz. De ontwerpers van Honda hebben de praktische kanten van de Jazz gecombineerd met een overzichtelijke cockpit.

Twee motoren uit de Earth Dream Technology familie

De Jazz kan gekozen worden in de 1.3 i-VTEC en 1.5 i-VTEC benzinemotor die beide gekoppeld kunnen worden aan een soepele handgeschakelde 6 versnellingsbak of aan een heerlijk traploos schakelende CVT-automaat. Het maximale vermogen van de zeer efficiënte 1.3 i-VTEC motor zit op 102pk en de motor beschikt over een koppel van 123Nm. Deze prettig lopende motor kan gekoppeld aan een handgeschakelde 6 versnellingsbak of een continu automatische transmissie (kortweg CVT-automaat). De 1.5 i-VTEC is eveneens leverbaar met de handgeschakelde en CVT-automaat. Het vermogen van deze motor zit op 130pk en een koppel van 155Nm.

Ongeëvenaarde interieurruimte van deze compacte MPV

Uniek grote kofferruimteHet interieur van de Honda Jazz is qua ruimte en veelzijdigheid vergelijkbaar met zijn voorganger. Hiermee blijft de Jazz beschikken over de meest flexibele en ruime kofferruimte in zijn klasse. De kofferbak meet nu namelijk 354 liter met de achterbank in normale positie; voor een B segment model (stationwagens uitgezonderd) een record. Met de achterbank neergeklapt kan er voor 897 liter aan spullen worden meegenomen.

De basis van het ruime en veelzijdige interieur van de Jazz is Honda’s wereldwijde B-segmentplatform, waarin innovatieve compacte oplossingen zijn verwerkt. Zo is er bijvoorbeeld een brandstoftank met een lager profiel onder de stoelen voorin gemonteerd, waardoor er in de ondervloer onder de achterbank 25 mm extra ruimte wordt gecreëerd, die nodig is voor Honda’s innovatieve Magic Seats systeem.

Elk van de 60:40 gesplitste Magic Seats achterin kan in allerlei standen worden gezet voor een optimaal gebruik van de interieurruimte. In de ‘Utility’-stand kan de leuning van de achterbank naar voren worden geklapt terwijl het zitvlak wordt verlaagd, waardoor er een lang, plat oppervlak ontstaat. Bij de ‘Tall’-stand wordt de zitting van de achterbank in verticale positie vergrendeld, zodat er vanaf de bodem tot aan het plafond ruimte wordt gecreëerd. En de ‘Long’-stand houdt in dat de leuning van de achterbank en die van de passagiersstoel naar voren geklapt in een horizontale positie.

Extra veilig op pad met de Honda Jazz

Zoals alle nieuwe Honda’s, is de Jazz leverbaar met een aantal hoogwaardige actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen. De uitgebreide, actieve veiligheidssystemen combineren gegevens van radarsensoren en van camera’s die naar voren en naar achteren gericht zijn. Behalve het basismodel worden alle klassen standaard uitgerust met Honda’s Advanced Driver Assist System. De veiligheidsvoorzieningen omvatten intelligente snelheidsbegrenzer, herkenning van verkeersborden, rijstrook assistent, frontale botsing waarschuwingssysteem en automatische regeling lichtsterkte koplampen. Daarnaast beschikken alle uitvoeringen over Honda’s City Brake Assist. Dit systeem houdt de voorligger in de gaten en zal bij goede omstandigheden een aanrijding kunnen voorkomen.

Honda Jazz 1.5 i-VTEC Dynamic

Jazz DynamicDeze sportieve Dynamic uitvoering is voorzien van de 130pk krachtige 1.5 i-VTEC benzinemotor. Deze motor kan in zowel CVT-automaat als 6 versnellingen handgeschakeld geleverd worden. De buitenzijde van de Dynamic uitvoering kenmerkt zich door een sportieve voor- en achterbumper met rode afwerking. Daarnaast heeft hij speciale 16 inch lichtmetalen velgen in Berlina Black. Ook ontbreken een achterspoiler en zwarte spiegelkappen niet. Het interieur is voorzien van oranje stiksel in de bekleding, op het lederen stuurwiel en versnellingspook.

Prijzen en informatie aanvraag over de Honda Jazz

Hier kunt u de prijzen en brochure van de Honda Jazz downloaden. Weet u al welke u wilt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en informeer naar de beschikbaarheid.

Download uw brochure Download uw prijslijst ik wil graag een offerte

Bekijk de foto’s