Welkom bij een nieuwe generatie van Honda

Honda komt in 2023 met een compleet vernieuwde line-up van volledig elektrische, Plug-In Hybrids en Full Hybrids. Lees hieronder meer over welke SUV-modellen wij gaan verwachten en wat de beknopte specificaties hiervan zijn.

Honda CR-V e:PHEV & e:HEV

De nieuwe Honda CR-V komt als Plug-In Hybrid (e:PHEV) en Full Hybrid (e:HEV)

De CR-V Plug In hybride zal een 82km volledig elektrische range hebben door middel van een sterke elektromotor gekoppeld aan een accupakket, deze zal in combinatie met een 2.0 viercilinder een vermogen leveren van 184pk. Daarnaast heeft de Plug-In variant een trekgewicht van 1500kg. De e:HEV variant zal ook 184pk hebben uit de bovengenoemde 2.0. De nieuwe CR-V zal +/- 40mm langere wielbasis hebben dan de huidige CR-V hybrid. De nieuwe CR-V staat nu in onze showrooms. Ontdek de CR-V.

Honda ZR-V e:HEV

De nieuwe Honda ZR-V zal het ‘gat’ opvullen tussen de Honda HR-V en de nieuwe Honda CR-V

De compleet nieuwe Honda ZR-V e:HEV zal ook de 2.0 viercilinder met ondersteunende elektromotor krijgen samen een vermogen van 184pk, met deze zuinige e:HEV aandrijflijn is een actieradius van 1000km haalbaar. De ZR-V mag 750kg trekken en staat nu in onze showrooms. Ontdek de ZR-V.

Honda e:Ny1

De nieuwe volledig elektrische Honda e:Ny1

De e:Ny1 is op de basis van de Honda HR-V, maar de e:Ny1 zal volledig elektrisch zijn met een een actieradius van 412km. De elektromotor zal garant staan voor een vermogen van 204pk en een koppel 310Nm. Hiermee breidt Honda de volledig elektrische line-up uit naast de Honda e. Ook komt de e:Ny1 met een gloednieuw verticaal 15.1″ touchscreen. De e:Ny1 wordt medio september verwacht. Ontdek de e:Ny1.

wilt u op de hoogte blijven?

Klik dan hier onder het model waar u op de hoogte van gehouden wilt worden!

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Honda modellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kunt u ons vinden?