Welkom bij een nieuwe generatie van Honda

Honda komt in 2023 met een compleet vernieuwde line-up van volledig elektrische, Plug-In Hybrids en Full Hybrids. Lees hieronder meer over welke modellen wij gaan verwachten en wat de beknopte specificaties hiervan zijn.

Honda CR-V e:PHEV & e:HEV

De nieuwe Honda CR-V komt als Plug-In Hybrid (e:PHEV) en Full Hybrid (e:HEV)

De CR-V Plug In hybride zal een +/- 70km volledig elektrische range hebben door middel van een 92pk sterke elektromotor gekoppeld aan een accupakket van 17.7KWh, deze zal in combinatie met een 2.0 viercilinder een vermogen hebben van 184pk met een koppel van 335Nm. Hiermee is een gecombineerd verbruik van 1.6l/100km haalbaar! Daarnaast heeft de Plug-In variant een trekgewicht van 1500kg.
De e:HEV variant zal ook 184pk en 335Nm hebben uit de bovengenoemde 2.0. De nieuwe CR-V zal +/- 40mm langere wielbasis hebben dan de huidige CR-V hybrid.
De CR-V Plug-in Hybride wordt medio juni verwacht. De CR-V Hybride wordt medio september verwacht

Honda ZR-V e:HEV

De nieuwe Honda ZR-V zal het ‘gat’ opvullen tussen de Honda HR-V en de nieuwe Honda CR-V

De compleet nieuwe Honda ZR-V e:HEV zal ook de 2.0 viercilinder met ondersteunende elektromotor krijgen samen een vermogen van 184pk en een koppel van 315Nm. De ZR-V mag 750kg trekken en wordt medio september verwacht.

Honda e:Ny1

De nieuwe volledig elektrische Honda e:Ny1

De e:Ny1 is op de basis van de Honda HR-V, maar de e:Ny1 zal volledig elektrisch zijn met een 68.9KWh accu en een actieradius van +/- 400km. De elektromotor zal garant staan voor een vermogen van 200pk en een koppel 310Nm. Hiermee breidt Honda de volledig elektrische line-up uit naast de Honda e. De e:Ny1 wordt medio september verwacht.

wilt u op de hoogte blijven?

Klik dan hier onder het model waar u op de hoogte van gehouden wilt worden!

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Honda modellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kunt u ons vinden?