1. Honda Jazz krijgt vijf sterren in crashtest

  17 november 2020

  De Honda Jazz is aan een botsproef onderworpen. Mede dankzij de nieuwste technologie wordt de veiligheid van deze compacte, hybride auto beloond met de maximale vijf sterren.

 2. Honda Winter Mobility Pack

  2 november 2020

  Voordelig Winter Mobility Pack met tot 44 procent voordeel beschikbaar. Op de Honda Jazz, vijfdeurs Civic, HR-V en CR-V – nieuw te kopen of reeds in jouw bezit.

 3. Honda e wint Red Dot Design Award

  27 juli 2020

  Honda heeft voor de compacte elektrische auto Honda e de prestigieuze Red Dot Design gewonnen. De auto is nu te zien in het bijbehorende museum in Essen, als een van de ‘Milestones in Contemporary Design’.

 4. Hybride Honda Jazz-aandrijflijn komt voort uit Formule 1

  22 mei 2020

  Het Formule 1-team van Max Verstappen staat aan de basis van de door Honda nieuw ontwikkelde hybride aandrijflijn voor de Honda Jazz. Het basisprincipe is het zo zorgvuldig mogelijk omgang met brandstof, terwijl extra vermogen waar nodig beschikbaar is.

 5. HONDA E WINT TWEE RED DOT-DESIGNPRIJZEN, INCLUSIEF ‘BEST OF THE BEST’

  30 april 2020

  Honda’s veelgeprezen compacte elektrische voertuig, de Honda e, heeft de ‘Red Dot: Best of the Best 2020’-prijs voor baanbrekend productdesign ontvangen, de hoogste eer in de internationale ‘Red Dot Awards’. Deze prijs wordt uitgereikt aan het beste product in elke…

 6. Honda Jazz primeur: airbag midvoor

  30 april 2020

  Standaard krijgt de nieuwe Honda Jazz een airbag midvoor, een primeur in het segment. Ook andere passieve en actieve veiligheidssystemen zijn verbeterd of toegevoegd.

 7. MEER INFORMATIE NIEUWE JAZZ HYBRIDE BEKEND

  23 april 2020

  Alle prijzen en technische specificaties van de nieuwe Honda Jazz Hybride zijn recent bekend gemaakt

 8. Batterijen Honda e worden straks volledig gerecycled

  23 april 2020

  Honda gaat alle batterijen uit zijn elektrische auto’s en hybrides volledig recyclen of hergebruiken. Het merk heeft daarvoor een overeenkomst gesloten met verwerkingsbedrijf SNAM.

 9. VIRTUEEL BEZOEK SHOWROOM | ONLINE AANKOOP!

  27 maart 2020

  Beste klant, Ook wij nemen maatregelen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Wij blijven geopend, verlenen de dienstverlening wat u van ons gewend bent en werken strikt volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij begrijpen dat…

 10. NIEUWE JAZZ VANAF HEDEN BESTELBAAR!

  27 maart 2020

  Klik hier voor meer informatie