Honda dealer sinds 1978

Wij, Honda Wesselink B.V., zijn Honda dealer sinds 1978. Wij hebben hierdoor een ruime ervaring en veel technische kennis kunnen opbouwen. Ons bedrijf heeft vestigingen in Apeldoorn (Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord), Deventer (Handelspark de Weteringen) en Emst (gemeente Epe). Wij bedienen heel Gelderland en Overijssel vanuit deze bedrijven, maar de gunstige ligging van onze vestigingen maakt dat we vanuit heel Nederland goed bereikbaar zijn.

Service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom hebben onze vestigingen moderne werkplaatsen met goed getrainde Honda monteurs en de allernieuwste apparatuur om uw auto in topconditie te houden. Wij willen graag kennismaken met u, dan kunt u ook kennismaken met onze teams.

Onze showrooms

Naast het bekijken van onze site bent u natuurlijk van harte welkom in onze showrooms, waar diverse Honda’s voor u klaarstaan. Wij leggen u bij Honda Wesselink graag alles uit over de Honda’s en laten u ons bedrijf zien. Er gaat tenslotte niets boven het ruiken en voelen van al dat moois. In onze showrooms is het goed toeven: koffie, thee, een speelhoekje voor uw kinderen en glimmende Honda’s waar u maar kijkt. Natuurlijk is een uitgebreide proefrit in de Honda van uw keuze ook onderdeel van de beleving.

Occasions

Natuurlijk kunt u, naast de nieuwe modellen van Honda, ook kennismaken met de occasions van Honda Wesselink. Wij hebben altijd zo’n honderd gebruikte auto’s van diverse merken op voorraad staan. Met het Honda Quality Plus label kiest u voor zekerheid en kwaliteit voor uw Honda occasion. Aan iedere auto is veel zorg besteed en met een garantie tot 36 maanden gaat u met een veilig gevoel de weg op.

Wij verwelkomen u graag in de Honda familie. Bezoek ons in een van onze vestigingen op de volgende locaties.

Onze vestigingen

 1. Apeldoorn
  Apeldoorn
  Laan van de Dierenriem 35
  7324 AB Apeldoorn
  Tel 055 3602386
  Route en openingstijden
 2. Deventer
  Deventer
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500980
  Route en openingstijden
 3. Emst
  Emst
  Hoofdweg 20-22
  8166 AE Emst
  Tel 0578 661439
  Route en openingstijden