U weet precies waar u aan toe bent

Bij Wesselink kunt u niet alleen auto’s kopen, maar u kunt ook voor leasing bij ons terecht. Zo kunt u bij ons een rijk uitgeruste Jazz, Civic of HR-V leasen. Interesse in een andere auto/merk? Geef uw wensen door en wij doen u een scherpe aanbieding.

Wanneer u kiest voor Private Lease hoeft u alleen nog maar te zorgen voor de brandstof. Voor een vast, vooraf afgesproken bedrag per maand regelen wij;

  • Onderhoud, reparaties en banden
  • All-risk autoverzekering
  • Wegenbelasting
  • Pech onderweg service in binnen- en buitenland
  • Gratis vervangend vervoer
  • Winterbanden (tegen meerprijs)

Profiteer nu van de Private Lease actie op een nieuwe Civic Executive CVT !! Voor maar €497,- per maand rijdt u al een gloednieuwe Civic 1.0 Turbo Executive. Op basis van 60 maand en 10.000km per jaar.

U weet dus precies waar u aan toe bent. Geen dure investering meer, geen geld opzij hoeven leggen voor onverwachte onderhoudskosten en om de paar jaar een nieuwe auto. Geen zorgen dus. Alle autozaken geregeld onder 1 dak.

Heeft u op dit moment nog een auto in uw bezit? Geen probleem, bij het aangaan van een private lease contract dan krijgt de waarde van de auto op uw bankrekening gestort. Ook kunt u de waarde van uw huidige auto gebruiken als aanbetaling op de lease. Hierdoor word het maandbedrag verlaagd.

Prijzen zijn op basis van een looptijd van 5 jaar met 10.000km per jaar.
Private Lease is maatwerk ! Geef uw gegevens en auto wensen aan ons door en wij doen u een aantrekkelijk aanbod. Vul hieronder uw gegevens in;