Ben je toe aan een nieuwe of gebruikte auto?

Wil je een nieuwe of gebruikte auto kopen? En ben je op zoek naar een autofinanciering? Dan ben je aan het juiste adres.
Wij werken samen met Findio voor auto, zij zijn de specialist in de financiële dienstverlening voor de automotive.

Bij het samenstellen van een auto op onze website, kunt u gelijk op de button klikken om een berekening te laten maken.

HIERONDER DE INFORMATIE OVER EN VAN FINDIO VOOR AUTO;

Een autofinanciering die bij je past

Wil je als particulier een autofinanciering afsluiten?

Lees dan meer over onze Persoonlijke Lening met de auto als onderpand

Ben je zelfstandig ondernemer en wil je zakelijk rijden? Dan bieden we ook: Financial Lease

Findio voor auto

Bij Findio voor auto staat het klantbelang voorop. Je wensen en persoonlijke financiële situatie nemen wij als uitgangspunt. Je kunt altijd bij ons terecht met vragen. Daarom vinden we het belangrijk dat je  goed wordt geïnformeerd over onze producten en diensten. Dat doen we op een eerlijke, heldere manier. In duidelijke taal. Heb je vragen? Dan kun je bellen met de Autodesk. Die helpt je graag verder.

Over Findio

Findio voor auto is specialist in de financiële dienstverlening voor de automotive branche en een handelsnaam van Ribank N.V. met meer dan 50 jaar ervaring in automotive. Kredietgever Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 300.95.283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12010739. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financieringsmaatschappij Ribank is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL). CACF NL is op haar beurt weer een dochter van  Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Persoonlijke Lening

Totale kredietbedrag Maandtermijn Jaarlijks kostenpercentage* Vaste effectieve debetrentevoet op jaarbasis Duur kredietovereenkomst in maanden Totale door de consument te betalen bedrag
€ 5.000 € 221 5,9% 5,9% 24 maanden € 5.307
€ 10.000 € 303 5,9% 5,9% 36 maanden € 10.917
€ 15.000 € 345 4,9% 4,9% 48 maanden € 16.524
€ 20.000 € 376 4,9% 4,9% 60 maanden € 22.549

Afwijkende kredietbedragen en looptijden (12 – 72 maanden) zijn mogelijk.

* Het jaarlijks kostenpercentage is een prijsaanduiding voor het krediet. Hierin komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking.

Let op: je moet beschikken over een rekening bij een bank naar keuze. De bank brengt hiervoor kosten in rekening. Deze zijn niet opgenomen in het jaarlijks kostenpercentage.

Bij een voorstel krijg je van ons de ‘Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet’ (ESIC). Hiermee kan je kredietaanbiedingen beoordelen en vergelijken.

Tarieven per 1 februari 2019. Wijzigingen voorbehouden.

Offerte aanvragen

Geld lenen kost geld