Wesselink nu ook GlasGarage

Geen reacties

DEVENTER – Het kan ons allemaal eens overkomen; een schade aan je autoruit. Bijvoorbeeld een opspattend steentje kan al een vervelende barst veroorzaken. Natuurlijk wilt u dit dan vakkundig en snel laten repareren. Hiervoor bent u ook bij Autobedrijf Wesselink aan het juiste adres.

Per 1 april is Autobedrijf Wesselink namelijk aangesloten bij GlasGarage. Zij mogen nu ook voor iedere verzekeraar en elk automerk ruitreparaties uitvoeren. Het is een belangrijke aanvulling op de betrouwbare en uitgebreide service die u mag verwachten bij Autobedrijf Wesselink; al jaren uw vertrouwde adres voor onderhoud, reparaties en verkoop van auto’s.

Kwaliteit staat voorop
Daan Wesselink: “We repareren als het kan en vervangen als het moet. Er worden uitsluitend materialen van originele fabriekskwaliteit gebruikt en er wordt gewerkt volgens strenge FOCWA normen. Onze monteurs hebben speciale trainingen gehad voor het repareren en vervangen van ruiten. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen.” Voor u als bestuurder en eigenaar is het natuurlijk belangrijk dat reparaties goed uitgevoerd worden zonder verlies van kwaliteit en waarde van uw auto. Dankzij de grote ervaring kunnen reparaties ook snel uitgevoerd worden zodat u binnen korte tijd weer veilig de weg op kunt. Laat u voor 1 juni een ruit vervangen? Dan ontvangt u nu tijdelijk een gratis set Bosch ruitenwissers.

Kom langs
GlasGarage Autobedrijf Wesselink is gevestigd aan de Solingenstraat 7 in Deventer. Kijk voor meer informatie ook op: www.glasgarage.nl. Ook bij noodgevallen kunt u 24 uur per dag contact opnemen met: 0800-1246. Is de auto niet verzekerd tegen autoruitschade, dan mag u rekenen op een zeer scherpe prijs.