Bent u op zoek naar een Honda dealer in de buurt van Arnhem? Lijkt het u heerlijk om in een prachtige nieuwe Honda naar Arnhem te rijden? Een goede keus, want de modellen van Honda brengen u veilig naar uw bestemming. Het is ontspannen rijden in een Honda en dankzij onze service hoeft u zich geen zorgen te maken. Honda Wesselink is een officiële Honda dealer en leverancier van de nieuwste modellen in Gelderland en Overijssel. Komt u uit de buurt van Arnhem en bent u op zoek naar de dichtstbijzijnde Honda dealer? Dan is de vestiging in Apeldoorn het dichtste bij. 

Aanbod Honda nabij Arnhem

Onze Honda Showroom nabij Arnhem staat vol met nieuwe modellen en occasions. Maar ook online kunt u een online vinden van onze occasions . Bent u juist op zoek naar de nieuwe Honda modellen in de buurt van Arnhem? De nieuwste modellen vindt u hier. Wilt u de uw favoriete Honda ter plaatse bekijken? De Honda garage in Apeldoorn is slechts een kleine 30 minuten rijden vanaf Arnhem. Mogen wij u binnenkort begroeten?

Honda dealer Arnhem: bewezen betrouwbaar

Bent u benieuwd naar het aanbod betrouwbare Honda modellen en occasions nabij Arnhem? Honda staat bekend als een betrouwbare auto. Dat kunnen niet alle automerken zeggen. De auto’s van Honda bewijzen zich keer op keer als zeer betrouwbaar. En dat is nu precies wat u verwacht van uw auto. Niet alleen stond Honda in 2017 in de Consumentenbond top 10 van meest betrouwbare auto’s, ook wordt Honda op nummer één genoemd in de lijst van ANWB met occasions die u niet zomaar aan de kant van de weg zetten. “Een volkomen probleemloze auto”, aldus een quote van ANWB. U zult vol trots en vertrouwen met een Honda door Arnhem kunnen rijden.

Garanties voor Honda in Arnhem

Dat een auto van Honda Wesselink er een is om te vertrouwen, wordt gelijk duidelijk uit de vele garanties die u bij uw nieuwe Honda in Arnhem krijgt. Gebeurt het toch ondanks uw goede zorgen voor de auto dat u met pech staat? Grote kans dat uw pech wordt opgevangen door de garanties. Zo geniet u de eerste drie jaar of eerste 100.000km van fabrieksgarantie. Zelfs bij lakschade! En vervalt de garantie voor uw Honda in Arnhem? Dan kunt u deze gerust verlengen met wel drie jaar. Daarnaast loopt garantie voor frame, chassis- en uitlaatcorrosie op tot wel twaalf jaar. U geniet nog extra voordelen als u uw Honda bij ons in onderhoud heeft. U profiteert dan gratis van de Honda Assistance. Onverhoopt een lekke band gekregen of kunt u niet verder door ander pech onderweg? Honda Assistance zorgt ervoor dat u en uw Honda weer verder rijden naar Arnhem.

Honda Wesselink: uw Honda dealer

Zoekt u een prachtige nieuwe Honda in de buurt van Arnhem? Kom gerust langs bij onze Honda garage bij u in de provincie! Wij helpen u graag verder. Onze medewerkers vertellen u met plezier over de auto’s en geweldige garanties. Kom langs en wie weet rijdt u binnenkort met een gloednieuwe Honda weer richting Arnhem!

 1. Apeldoorn
  Apeldoorn
  Laan van de Dierenriem 35
  7324 AB Apeldoorn
  Tel 055 3602386
  Route en openingstijden
 2. Deventer
  Deventer
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500980
  Route en openingstijden
 3. Emst
  Emst
  Hoofdweg 20-22
  8166 AE Emst
  Tel 0578 661439
  Route en openingstijden