Het is zondag. Tevreden rijdt u met uw Honda over de N309 bij Elburg. Radio uit. Ramen een klein beetje open. Gewoon even genieten. U, de auto en het asfalt. Bent u op zoek naar een nieuwe autodealer? Kom dan eens langs bij Honda Wesselink in Emst. De mooiste merkauto’s. En het beste onderhoud.

De beste motoren

Een defecte motor. De nachtmerrie van elke autorijder. Want een reparatie kan flink in de cijfers lopen. Om over een eventuele vervanging maar te zwijgen! Kiest u in Elburg voor een Honda? Dan kunt u uitgaan van de beste kwaliteit. Want kijken we naar auto’s met de minste motorproblemen? Dan staat Honda stipt op één. Slechts één op de 344 auto’s van dit merk krijg te maken met dit soort mankementen. Dit staat in schril contrast met merken zoals MG Rover (1 op de 13) en Audi (1 op 27).

Goedkoop in onderhoud

Nog een reden om voor Honda te kiezen? Het voordelige onderhoud! Want de motor is niet het enige ijzersterke onderdeel van de auto. Waar bougies bij de meeste automerken rond de 40.000 kilometer worden vervangen, is dit bij Honda pas nodig bij 120.000 km. Daarnaast worden alle uitlaatdelen standaard van RVS gemaakt. En die distributieriem? Die hoeft helemaal niet meer vervangen te worden. Zo wordt het onderhoud van uw Honda in Elburg wel erg goedkoop!

Een auto van Honda Wesselink

Op zoek naar een Honda voor thuis in Elburg? Kom eens langs bij Honda Wesselink in Emst! Ons autobedrijf heeft een ruim aanbod aan de nieuwste Honda modellen en occasions. Zo hebben wij voor iedere autorijder wat wils. Zit uw model er niet tussen? Bezoek dan ook eens onze vestigingen in Deventer en Apeldoorn! Honda is al ruim 40 jaar onze passie. Dus wilt u uw auto bij ons in onderhoud brengen? Dan profiteert u gegarandeerd van ruime vakkennis en ervaring.

Koop meteen een Honda nabij Elburg

Goedkoop rijden. Nooit pech. Wat wilt u nog meer? Bent u van plan zelf een Honda te kopen? Onze specialisten in Emst adviseren u graag bij de aanschaf van een nieuwe auto. Liever eerst zelf op onderzoek uit? Bekijk dan onze Honda-modellen makkelijk en snel online. Voor vragen kunt u ons gerust bellen via 0578 201 759. En… Wat denkt u? Is Elburg straks een Honda rijker?