Bent u op zoek naar een Honda dealer nabij Ens? Honda Wesselink heeft in totaal drie vestigingen. Wij zijn gevestigd in de plaatsen Apeldoorn, Deventer en Emst. Al sinds 1978 zijn wij actief als Honda dealer. Ons team zorgt ervoor dat uw auto in topconditie blijft! Of het nu om onderhoud of reparatie gaat. Daarnaast bent u natuurlijk welkom in onze showroom om de nieuwste Honda modellen te bekijken en een proefrit te maken.

Reparatie en onderhoud

Uw Honda in topconditie houden? Dit doet u door uw auto regelmatig te laten onderhouden. We adviseren dit altijd bij een officiële Honda dealer te doen. Hier kunt u rekenen op kwaliteitsmontage met originele Honda-onderdelen. Voor alle soorten onderhoudsbeurten en reparaties kunt u bij ons terecht. Soms is er met spoed een reparatie nodig. Bijvoorbeeld in het geval van een lekke band, schade aan uw uitlaat of een lege accu. In dit soort gevallen kunt u direct bij ons terecht, zonder afspraak. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Honda vestiging nabij Ens.

Op zoek naar een nieuwe auto of een occasion?

De nieuwste Honda modellen zijn te bekijken in onze showroom. Uiteraard kunt u op aanvraag een proefrit maken in één van de nieuwste modellen. Bij onze Honda vestigingen nabij Ens kunt u ook terecht voor een uitgebreid aanbod occasions.

Onderhoud aan uw airconditioning

Van airconditioning heeft u heel het jaar door plezier. Airconditioning wordt natuurlijk vooral gebruikt voor het creëren van een aangename temperatuur in de auto. Tegelijkertijd draagt airconditioning ook bij aan een betere verkeersveiligheid. Het beslaan van ruiten komt voor wanneer er veel vocht in de lucht zit. Met een airconditioning haalt u dit vocht eenvoudig uit de lucht. Dit zorgt voor een goed zicht. Wij raden u aan de airconditioning regelmatig te onderhouden. Dit voorkomt het ontstaan van nare geurtjes.

Onze Honda vestigingen nabij Ens

Wij hebben diverse Honda vestigingen nabij Ens. Zo kunt u zowel terecht in Apeldoorn, Deventer en Emst. Hieronder een overzicht van de vestigingen en de contactgegevens.

 1. Apeldoorn
  Apeldoorn
  Laan van de Dierenriem 35
  7324 AB Apeldoorn
  Tel 055 3602386
  Route en openingstijden
 2. Deventer
  Deventer
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500980
  Route en openingstijden
 3. Emst
  Emst
  Hoofdweg 20-22
  8166 AE Emst
  Tel 0578 661439
  Route en openingstijden