Honda dealer nabij Kampen gezocht? Bij Honda Wesselink kunt u onder andere terecht voor nieuwe auto’s, maar ook occasions. Ook hebben wij jarenlange ervaring in de onderhoud en reparatie. Wij hebben een officiële Honda-werkplaats en maken gebruik van originele Honda-onderdelen. Heeft u een probleem met uw Honda? Kom dan bij ons langs voor reparatie en onderhoud. Wij zullen dan kijken wat we voor uw Honda kunnen betekenen!

Veilig op de weg

Sinds 1978 zijn wij actief als Honda dealer nabij Kampen en hebben veel technische kennis opgebouwd over Honda’s. Op het moment hebben wij verschillende vestigingen in Nederland die vanuit heel Nederland goed bereikbaar zijn. Kiest u voor Honda Wesselink? Dan kiest u ook automatisch voor service. Niet alleen hebben wij goed getrainde Honda monteurs voor u klaar staan, maar ook beschikken wij over de allernieuwste apparatuur om uw Honda in topconditie te houden.

Honda terugroepactie Kampen

Een auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Met goed onderhoud vermindert u het risico op vervelende problemen met uw auto. Laat uw auto daarom regelmatig onderhouden, zodat u zeker weet dat uw Honda in orde is. Daarnaast verlengt u op deze manier ook de levensduur van uw auto. Het kan zijn dat u een bericht heeft gekregen over een terugroepactie van Honda. Is dit bij u ook het geval? Dan kunt u het best contact met onze Honda dealer nabij Kampen opnemen, zodat wij u verder kunnen helpen.

Wij staan voor u klaar

Ziet u het wel zitten om een Honda bij ons aan te schaffen? Of bent u op zoek naar een partner voor de onderhoud? Het team van onze Honda dealer nabij Kampen staat voor u klaar en helpt u graag verder! In onze showroom heeft u de mogelijkheid om splinternieuwe Honda’s te bekijken, maar ook hebben wij uitstekende gebruikte Honda’s in het assortiment. Een auto op het oog? Met een proefrit weet u snel of de auto ook echt bij u past!

Honda dealer nabij Kampen? Ga voor Honda Wesselink!

Heeft u nog vragen voor onze Honda dealer nabij Kampen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten of producten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 055 3602386. Ook kunt u een mail sturen naar welkom@honda-wesselink.nl. Als Honda dealer nabij Kampen besteden wij veel zorg aan iedere auto, zodat u met een veilig gevoel de weg op kunt!

Onze Honda vestigingen

 1. Apeldoorn
  Apeldoorn
  Laan van de Dierenriem 35
  7324 AB Apeldoorn
  Tel 055 3602386
  Route en openingstijden
 2. Deventer
  Deventer
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500980
  Route en openingstijden
 3. Emst
  Emst
  Hoofdweg 20-22
  8166 AE Emst
  Tel 0578 661439
  Route en openingstijden