Tevreden stapt u in uw auto. Zonnebril op en gaan! Glijdend over Nederlandse wegen. Een glimlach tekent op uw gezicht. Want niet alleen rijdt de auto fan-tas-tisch. Hij is ook nog eens ontzettend zuinig. Wat is Honda toch een fantastisch merk! Zo’n auto wilt u toch ook? Bent u op zoek naar een Honda voor in Marknesse? Honda Wesselink in Emst helpt u graag verder!

De voordelen van een Honda

Wat maakt eigenlijk dat de auto’s van Honda zo fantastisch zijn? Dat is simpel. Ze zijn niet alleen ontzettend zuinig, maar zitten ook nog eens comfortabel. Lange ritten naar een verre bestemming? Piece of cake! Ook voor de langere bestuurders onder ons! Want er is door de Japanse fabrikant ook aan voldoende beenruimte gedacht. Of u nu voor de zaak rijdt. Of een weekendtrip met uw familie heeft gepland. Honda is een auto voor ons allemaal. Dus waarom zou u niet met een nieuwe Honda naar Marknesse rijden?

Een kleinere footprint

Maar is Honda ook een milieubewuste keuze? Dat is een vraag die wij steeds vaker in onze showrooms te horen krijgen. Jazeker! Het is zelfs Honda’s missie om voor een kleinere footprint te zorgen. Zoals de Japanners zelf zeggen, werken zij aan “een blauwe lucht voor onze kinderen”. In 2020 moeten al hun auto’s 30% minder CO2 gaan uitstoten ten opzichte van hun modellen uit 2001. Ook willen ze de uitlaat van andere emissies verder beperken. Zo kunt u met een gerust op hart de weg op met uw Honda. Op naar Marknesse. Op naar huis.

Een auto bij Honda Wesselink

Gefeliciteerd! U heeft uw keuze voor Honda gemaakt. Maar waar vindt u nou uw droomauto? Bij Honda Wesselink helpen wij u verder! Al sinds 1978 verkopen en repareren wij auto’s van Honda. U kunt er bij ons dus vanuit gaan dat onze goed getrainde monteurs met speciale Honda-apparatuur uw auto in topconditie houden. Wilt u uw Honda vanuit Marknesse ook bij ons in onderhoud doen? Dan krijgt u van ons gratis Honda Assistance. Zo staat u nooit lang met pech langs de kant van de weg. En kunt u uw weg naar Marknesse met uw geliefde Honda snel vervolgen.

Koop direct een Honda nabij Marknesse

Bent u van plan een Honda te kopen? Kom dan eens langs bij Honda Wesselink! Bezoek morgen nog onze vestiging in Emst. Heeft u een vraag of wilt u ons liever eerst telefonisch spreken? Bel dan 0578 661439. En wie weet rijdt u binnenkort met zo’n milieubewuste Honda door de straten van Marknesse!