Honda dealer

Bent u op op zoek naar een Honda dealer nabij Nijmegen? Honda Wesselink heeft vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Emst. Vanuit de vestiging Apeldoorn bedienen wij ook onze klanten uit Nijmegen. Als Honda dealer nabij Nijmegen, kunt u bij ons onder andere terecht voor zowel nieuwe auto’s als occasions. Bekijk direct onze nieuwste modellen! Tevens kunt u bij ons terecht voor leasing. Zo kunt u bij ons een rijk uitgeruste Honda Jazz, Honda Civic of Honda HR-V leasen.

Honda garage nabij Nijmegen

Behalve voor de aankoop van een Honda, kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud. In onze officiële Honda-werkplaats maken wij enkel gebruik van originele Honda-onderdelen. U kunt voor alle soorten reparaties bij ons terecht. Om de levensduur van uw Honda te verlengen is het daarnaast aan te raden om regelmatig onderhoud te plegen.

Honda aircoservice

Zowel in de zomer als in de winter heeft u veel profijt van airconditioning. Airconditioning zorgt zowel voor koelen, ontvochtigen en zuiveren van de lucht. Bij onze Honda dealer nabij Nijmegen, kunt u terecht voor een controle van het airconditioningsysteem. Ook voor een reinigingsbeurt of een volledige onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht.

Financiering en verzekering van uw Honda

Een auto is een behoorlijke investering. Het is bij Honda Wesselink mogelijk financiering aan te vragen. Dit doen wij in samenwerking met onze partner Findio Auto. Zowel de particuliere rijder als de zakelijke rijder is bij ons welkom. Bekijk alle mogelijkheden.

Het verzekeren van uw Honda is verplicht, maar welke dekking heeft u en is de premie aantrekkelijk geprijsd? Wij bieden u een zeer compleet (casco) pakket. Meer weten over Honda Insurance?

Honda terugroepactie Nijmegen

Heeft u bericht gekregen over een terugroepactie van Honda? In dit geval kunt u het best even contact opnemen.

Contact met Honda Wesselink

In contact komen met Honda Wesselink? Bel ons via 055 3602386 of stuur een e-mail via welkom@honda-wesselink.nl.

Onze Honda vestigingen

 1. Apeldoorn
  Apeldoorn
  Laan van de Dierenriem 35
  7324 AB Apeldoorn
  Tel 055 3602386
  Route en openingstijden
 2. Deventer
  Deventer
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500980
  Route en openingstijden
 3. Emst
  Emst
  Hoofdweg 20-22
  8166 AE Emst
  Tel 0578 661439
  Route en openingstijden