Voor een Honda in de regio Rijssen bent u bij Honda Wesselink aan het juiste adres! Als toonaangevende Honda dealer staan we graag voor u klaar met diverse modellen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en kunde opgebouwd. Dit gebruiken wij natuurlijk graag op u van het beste advies te voorzien. We heten u dan ook van harte welkom in onze showroom!

Een nieuwe Honda kopen?

U kunt bij Honda Wesselink nabij Rijssen verschillende modellen auto’s krijgen. Iedere auto heeft zijn eigen kenmerken en specificaties. Uw wensen staan voorop! Daarom komen we graag met u in contact om uw wensen voor een nieuwe Honda nabij Rijssen te bespreken en uiteraard te realiseren. Naast de nieuwe Honda’s die wij in ons assortiment hebben, kunt u bij ons ook terecht voor occasions.

Houdt uw Honda in topconditie!

U wordt exclusieve eigenaar van uw Honda dealer! U bent in het bezit van een prachtige Honda nabij Rijssen en dan wilt u natuurlijk dat de kwaliteit van de Honda wordt gewaarborgd. Hier kunt u voor zorgen door uw Honda goed te onderhouden en uw Honda in topconditie te houden. Wij hebben hart voor de zaak en vooral voor alle Honda auto’s. Daarom nemen we u deze zorg uit handen en kunt u de onderhoud van uw Honda door ons laten uitvoeren! Ons team van specialisten staat voor u klaar om uw Honda nabij Rijssen van de juiste zorg te voorzien!

Honda dealer sinds 1978!

Honda Wesselink nabij Rijssen is al sinds 1978 Honda Dealer in Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij daarom veel kennis en ervaring opgebouwd die wij optimaal kunnen inzetten bij uw zoektocht naar de juiste Honda. Onze vestigingen hebben een showroom en professionele werkplaatsen nabij Rijssen waar onze vakmannen uw Honda in topconditie houden. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende Honda en heten u van harte welkom in onze showroom!

Een nieuwe Honda kopen nabij Rijssen? Maak een afspraak!

Komt u ook bij onze Honda familie in Rijssen? We heten u graag welkom! Het team van Honda Wesselink laat u graag kennismaken met de Honda’s nabij Rijssen. We dragen zorg voor uw Honda en dat laat zich zien in de service die wij u bieden. Wilt u graag een afspraak maken of heeft u vragen? U kunt onderstaande vestigingen bereiken:

 1. Apeldoorn
  Apeldoorn
  Laan van de Dierenriem 35
  7324 AB Apeldoorn
  Tel 055 3602386
  Route en openingstijden
 2. Deventer
  Deventer
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500980
  Route en openingstijden
 3. Emst
  Emst
  Hoofdweg 20-22
  8166 AE Emst
  Tel 0578 661439
  Route en openingstijden