Bent u op zoek naar een Honda in regio Wezep, Hattemerbroek en Oldebroek waarin u elke dag veilig naar uw bestemming kunt rijden? Honda Wesselink vertelt u graag alles over de auto’s van Honda. Wij zijn in Gelderland en Overijssel dé officiële Honda dealer en leveren de nieuwste modellen. Honda Wesselink zorgt er met plezier voor dat mensen ontspannen rijden in hun auto. Kom kijken bij onze Honda showroom als u niet kan wachten om in uw nieuwe Honda richting Wezep te rijden.

Vertrouw op Honda

Rijdt u met uw nieuwe Honda door Wezep, dan rijdt u met vertrouwen. Honda heeft namelijk bewezen een zeer betrouwbaar automerk te zijn. Niet ieder merk kan dat zeggen. Wij als Honda dealer zijn er dan ook trots op dat Honda tot een van de meest betrouwbare auto’s van de Consumentenbond werd genoemd en nummer één was in de lijst bij ANWB van betrouwbare auto’s. Een Honda voor de deur in Wezep, Hattemerbroek of Oldebroek; daar mag u dan ook trots op zijn!

Zekerheid voor uw Honda in Wezep

Schaft u een Honda aan bij Honda dealer Wesselink, dan krijgt u natuurlijk garantie bij de Honda die u naar Wezep rijdt. De eerste drie jaar/de eerste 100.000 km dat u rijdt, krijgt u fabrieksgarantie. Heeft u lakschade? Dan vangt deze garantie dat zelfs op! Wilt u langer garantie voor uw Honda in Wezep? Dan is het mogelijk om deze tot wel drie jaar te verlengen. Uw garantie voor frame, uitlaat- en chassis corrosie kan nog veel langer duren, namelijk tot wel zeker twaalf jaar. 

Het kan onverhoopt gebeuren dat u toch eens met pech komt te staan. Er is een grote kans dat uw autopech valt onder een van de vele garanties die u krijgt bij uw Honda in Wezep. En heeft u uw prachtige Honda bij ons in onderhoud? Dan krijgt u van ons Honda Assistance gratis. Komt u dan stil te staan langs de weg met bijvoorbeeld een lekke band? Honda Assistance draagt er dan zorg voor dat u met uw Honda de reis naar Wezep kunt voortzetten.

Neem een Honda van Honda Wesselink mee naar Wezep

Kunt u niet wachten om een nieuwe Honda mee naar Wezep, Oldebroek of Hattemerbroek mee te nemen? Kom dan snel langs bij Honda Wesselink! Wij adviseren u graag in de Honda showroom over welke Honda het best past bij uw behoeften. Voor vragen aan de Honda dealer op afstand helpen wij u graag via telefoonnummer 0578-661439.

 1. Apeldoorn
  Apeldoorn
  Laan van de Dierenriem 35
  7324 AB Apeldoorn
  Tel 055 3602386
  Route en openingstijden
 2. Deventer
  Deventer
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500980
  Route en openingstijden
 3. Emst
  Emst
  Hoofdweg 20-22
  8166 AE Emst
  Tel 0578 661439
  Route en openingstijden