Rustig glijdt uw Honda over de A28 bij Zwolle. Geruisloos. Uw handen ontspannen aan het stuur. Het gaspedaal lichtjes ingedrukt. Het is spitsuur. U heeft haast. Maar u maakt zich geen zorgen. Deze auto brengt u van A naar B. Net zoals altijd. Bent u op zoek naar een Honda dealer? Denk eens aan Honda Wesselink. Leverancier van de nieuwste modellen in Overijssel en Gelderland.

Betrouwbaar

Een betrouwbare auto. Helaas kunnen lang niet alle automerken zich bewijzen. Honda gelukkig wel! Test na test komen de modellen van dit merk als zeer betrouwbaar uit de bus. Ook voor in Zwolle is een Honda een perfecte keuze!

Enorme garanties

Staat u onverhoopt toch met pech langs de A28? Dan is de kans groot dat u kunt terugvallen op één van de vele garanties die Honda u biedt. Gaat er binnen de eerste 3 jaar of de eerste 100.000 kilometer iets kapot? Dan valt dit onder de fabrieksgarantie. Dit geldt ook voor lakschade. De garantie met drie jaar verlengen? Dat kan! Daarnaast heeft u ook nog eens garantie op uitlaat-, frame en chassiscorrosie. Tot wel 12 jaar! En heeft u uw auto bij ons in onderhoud? Dan kunt u gratis gebruik maken van Honda Assistance. Zij helpen uw Honda weer snel op weg naar Zwolle!

Een Honda van Wesselink

Bent u op zoek naar een nieuwe Honda in Zwolle? Maak eens een pitstop bij Honda Wesselink in Emst! Wij zijn al sinds 1978 een erkende dealer van dit merk. Bij ons profiteert u dan ook van ruim 40 jaar aan ervaring en technische vakkennis. Het is niet voor niets dat wij in heel Gelderland en Overijssel leveren! Voor de nieuwste Honda modellen, occasions én onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres!

Nieuwe Honda of occasion

Gaat u voor een nieuwe Honda of kiest u toch liever voor een occasion? Bij Honda Wesselink maken we het voor u beide mogelijk! Bij ons vindt u de nieuwste Honda modellen zoals de Honda Jazz, Honda E en Honda Civic. Hierbij geldt ook nog eens een fabrieksgarantie van 10 jaar! Naast de nieuwe Honda’s die wij voor u beschikbaar hebben, zijn er ook prachtige Honda occasions te krijgen. Hierbij geldt bij diverse modellen een garantie van maximaal 3 jaar. Tevens hebben we occasions van andere automerken, welke we u graag bij één van onze vestigingen laten zien.

Koop nu een Honda nabij Zwolle

Betrouwbare auto’s. Enorme garanties. Gratis pechhulp. Bent u op zoek naar een nieuwe Honda in Overijssel? Bezoek vandaag nog één van onze vestigingen in Emst, Deventer of Apeldoorn. Heeft u een vraag? Bel gerust 0578-661439. Onze medewerkers helpen u graag verder. Staat er binnenkort zo’n mooie Honda op uw oprit in Zwolle?