IMG_0689
IMG_0690
IMG_0684
IMG_0685
IMG_0688
IMG_0692
IMG_7709
IMG_7726
IMG_7725
IMG_0686
IMG_0687
IMG_0699

Honda Wesselink in Deventer

In 2005 openden wij onze Overijsselse vestiging met Honda Deventer. Pal naast snelweg A1 gelegen is Honda Deventer makkelijk te bereiken vanuit Twente, maar ook vanuit het westen van Nederland.

Ons bedrijf in Deventer biedt ruimte aan alle nieuwe modellen van Honda, een proefrit maken is zo geregeld. De ruim bemeten werkplaats is voorzien van alle apparatuur om uw Honda in topconditie te houden. Onze medewerkers zijn allemaal goed getraind en staan u graag te woord. We zijn met Honda Wesselink in Deventer gevestigd op Handelspark De Weteringen. Dit bedrijvenpark ligt vlakbij de snelweg A1 en er is altijd voldoende parkeerruimte rondom ons pand. Wij heten u van harte welkom in ons bedrijf. Kom eens langs bij Honda Wesselink in Deventer!

Vakgarage Wesselink

Niet alleen met uw Honda bent u welkom in Deventer, wij onderhouden en repareren alle merken. Tevens hebben wij een zeer gevarieerd aanbod van leuke jonge gebruikte occasions van zeer uiteenlopende merken en types voor u beschikbaar. Ook zijn wij voormalig Mitsubishi dealer en hebben wij dus een uitgebreide kennis om ook uw Mitsubishi in Deventer te kunnen onderhouden. Alle merken zijn welkom!

Autoglaz Deventer

Het kan u altijd overkomen, schade aan uw autoruit. Een opspattend steentje kan al een vervelende barst veroorzaken. Dat wilt u dan natuurlijk zo snel mogelijk door een specialist laten repareren. Ook hiervoor bent u bij Autoglaz Deventer aan het juiste adres. Doordat wij aangesloten zijn bij Glasgarant mogen wij vrijwel voor iedere verzekeraar tegen het laagste eigen risico repareren. Zo is een ster-reparatie in de meeste gevallen gratis. Klik hier voor meer informatie over Autoglaz Deventer

Onze merken
Honda

Adres en contact

Deventer
Solingenstraat 7
7421 ZN Deventer
Neem contact op

Openingstijden