Honda Wesselink in Emst

Honda in Emst is een begrip dat al sinds 1978 bestaat. Deze vestiging is de oorsprong van ons bedrijf. Met Honda Emst is ons bedrijf ooit begonnen, hier is de basis gelegd voor de ruime kennis en ervaring die we heden ten dage hebben.

De vestiging van Honda Wesselink in Emst huisvest alle nieuwe modellen van Honda en een werkplaats voorzien van alle apparatuur om uw Honda in topconditie te houden. Onze medewerkers zijn allemaal goed getraind en staan u graag te woord. We zijn met Honda Wesselink in Emst gevestigd aan de Hoofdweg. Er is altijd voldoende parkeerruimte rondom ons pand. Wij heten u van harte welkom in ons bedrijf. Kom eens langs bij Honda Wesselink in Emst!

Let op: gewijzigde bereikbaarheid vestiging Emst !

Door ingrijpende werkzaamheden aan de doorgaande wegen van het dorp, kan het zijn dat u enige vertraging ondervind wanneer u ons bedrijf aan de Hoofdweg 20 wilt bezoeken. Deze werkzaamheden zullen nog tot eind december duren.

Kijk hieronder voor de ACTUELE STATUS en een ADVIESROUTE naar Wesselink EMST:
(update: 10-10-2017)

VANUIT ZUIDELIJKE RICHTING (VAASSEN) :
♦  goed bereikbaar, lichte vertraging (verkeerslichten)
♦  nog geen andere route geadviseerd

VANUIT NOORDELIJKE RICHTING (EPE) :
♦  goed bereikbaar, lichte vertraging (verkeerslichten en verkeersregelaars)
♦  tot 6 november geen andere route geadviseerd
♦  ADVIES: van 7 november t/m 13 november is ons bedrijf het best te bereiken vanuit richting Vaassen of volg de onderstaande route:

Route Wesselink Emst van 7 t/m 13 november

Adres en contact

Emst
Hoofdweg 20-22
8166 AE Emst
Neem contact op

Openingstijden