Honda Wesselink in Emst

Honda in Emst is een begrip dat al sinds 1978 bestaat. Deze vestiging is de oorsprong van ons bedrijf. Met Honda Emst is ons bedrijf ooit begonnen, hier is de basis gelegd voor de ruime kennis en ervaring die we heden ten dage hebben.

De vestiging van Honda Wesselink in Emst huisvest alle nieuwe modellen van Honda en een werkplaats voorzien van alle apparatuur om uw Honda in topconditie te houden. Onze medewerkers zijn allemaal goed getraind en staan u graag te woord. We zijn met Honda Wesselink in Emst gevestigd aan de Hoofdweg. Er is altijd voldoende parkeerruimte rondom ons pand. Wij heten u van harte welkom in ons bedrijf. Kom eens langs bij Honda Wesselink in Emst!

Let op: tot half juli gewijzigde bereikbaarheid vestiging Emst !

Door ingrijpende werkzaamheden aan de doorgaande wegen van het dorp, kan het zijn dat u enige vertraging ondervind wanneer u ons bedrijf aan de Hoofdweg 20 wilt bezoeken. Deze werkzaamheden zullen halverwege juli 2018 afgerond zijn.

Kijk hieronder voor de ACTUELE STATUS en een ADVIESROUTE naar Wesselink EMST:
(update:  16-05-2018)

VANUIT ZUIDELIJKE RICHTING (VAASSEN) :
♦  bereikbaar met lichte vertraging (tijdelijke verkeerslichten en verkeersregelaars)
♦  tot 21 mei nog geen andere route geadviseerd
♦  LET OP: van 22 t/m 28 mei is ons bedrijf alleen vanuit Zuidelijke richting bereikbaar. De Hoofdweg is dan vanaf de rotonde tot ‘de Emsterie’ afgesloten. (zie onderstaand bericht)

VANUIT NOORDELIJKE RICHTING (EPE) :

♦  bereikbaar met lichte vertraging (tijdelijke verkeerslichten en verkeersregelaars)
♦  tot 21 mei nog geen andere route geadviseerd
♦  LET OP: van 22 t/m 28 mei is ons bedrijf alleen vanuit Zuidelijke richting bereikbaar. De Hoofdweg is dan vanaf de rotonde tot ‘de Emsterie’ afgesloten. (zie onderstaand bericht)

> Brengt u in de week van 22 t/m 28 mei uw auto voor onderhoud?
U kunt ons gewoon met de auto bereiken. Vanaf de zuidelijke kant (Vaassen) zijn we gewoon bereikbaar. Op het kruispunt bij de Kerk (Stationsweg/Hanendorperweg/Hoofdweg) kunt u langs, de afzetting rijden om ons bedrijf te bereiken.

Komt u uit de richting van Epe, dan is het niet mogelijk om langs de rotonde te rijden. Het is tijdelijk handiger om Emst via de zuidkant te benaderen. Belt u ander gerust even met een van onze medewerkers op 0578-661439 zodat we u kunnen assisteren. Alvast onze excuses voor het ongemak.

> Wilt u ons in de week van 22 t/m mei bezoeken voor een nieuwe of gebruikte auto? Van harte welkom! Om u zo goed mogelijk te kunnen ontvangen is het wel handig als u vlak voor uw komst even naar ons bedrijf belt (0578-661439), zodat we het laatste stukje van de route naar ons bedrijf kunnen verduidelijken ivm. de werkzaamheden. Bedankt voor uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

 

Adres en contact

Emst
Hoofdweg 20-22
8166 AE Emst
Neem contact op

Openingstijden