Schade aan uw auto?

Voor vrijwel elke schade kunt u bij Wesselink terecht om deze te laten repareren. Of het nu een kleine kras, deuk of juist een grote schade is, wij zorgen dat het voor u gerepareerd wordt. Daarnaast zijn wij expert op het gebied van autoruit schade!

Wij zijn aangesloten bij Schadegarant, hierdoor SCHADE-GARANT-SUBARU-LOGOmogen wij voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen de schades repareren. Kleine schade? Wellicht is het verstandiger deze zelf te betalen, stuur ons een foto en u hoort van ons wat de kosten voor reparatie zijn. Uiteraard hebben wij voor de duur van het schadeherstel een vervangende auto voor u klaar staan. Hierdoor blijft u mobiel en hoeft u geen afspraken te annuleren of te verzetten.

Heeft u een ster in uw voorruit? Kom even langs of maak een afspraak, u kunt wachten terwijl wij uw voorruit repareren. Heeft u er zelfs al een barst in zitten. Dan hebben wij uw auto wat langer nodig om er een nieuwe voorruit in te plaatsen. Autobedrijf Wesselink is aangesloten bij Autoglaz en heeft hierdoor alle expertise in huis om uw voorruit weer als nieuw te krijgen. Daarnaast mogen wij voor vrijwel iedere verzekeraar de ruit repareren of vervangen. Niet verzekerd tegen ruitschade? Geen probleem, wij maken graag een scherpe prijs voor u zodat u weer veilig de weg op kunt.

Maak hier een afspraak voor schadeherstel of een ruitreparatie.