Bent u op zoek naar een SUV van het automerk Honda? Dan heeft u de keuze uit verschillende modellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Honda CR-V, maar sinds kort heeft dit automerk ook een nieuw SUV-model op de markt gebracht waar u uit kunt kiezen: de Honda HR-V. Bekijk het hele assortiment SUV van het merk Honda bij Autobedrijf Wesselink BV, de Honda dealer voor heel Gelderland en Overijssel.

De nieuwe SUV van Honda: HR-V

Hybride rijden in een SUV van Honda? Kies dan voor het nieuwste model van deze autofabrikant: de Honda HR-V. Met dit model profiteert u van heel veel voordelen. U profiteert onder andere van duurzaamheid omdat de auto op een milieubewuste manier is gemaakt. Hierdoor stoot de Honda HR-V minder vervuilende stoffen uit en het brandstofverbruik is hierdoor ook lager. De e:HEV aandrijving zorgt er namelijk voor dat u tot maar liefst 740 kilometer kunt rijden met een volle tank. Verder heeft u ook geen stopcontact nodig, want deze SUV van Honda laadt zichzelf op tijdens het rijden. Kiest u voor deze auto? Dan heeft u de keuze uit verschillende modellen: de Elegance, de Advance en de Honda Advance Style.

Andere SUV modellen van Honda

Naast de HR-V is er ook een andere SUV van Honda waar u voor kunt kiezen. Dit is de Honda CR-V Hybride. Ook deze auto is efficiënt op het gebied van brandstofverbruik vanwege de hybride aandrijflijn. Wilt u in uw auto genieten van comfort, ruimte, veelzijdigheid en een luxueus interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen? Kies dan een van de zes uitvoeringen van de CR-V SUV van Honda. U heeft onder andere de keuze uit de Comfort, de Elegance en de Sport-Line variant.

Interesse in een Honda SUV?

Heeft u interesse in een SUV van Honda? Dan bent u bij Honda Wesselink aan het juiste adres. Hier kunt u een proefrit maken in een van de SUV’s van Honda. Verder kunt u hier een offerte ontvangen voor een nieuwe Honda, een afspraak maken en al uw vragen laten beantwoorden door een van onze vakkundige werknemers. Dit kunt u doen door contact op te nemen via een van onze vestigingen. Kijk op onze vestigingspagina voor informatie, telefoonnummers en routes.

 1. Apeldoorn
  Apeldoorn
  Laan van de Dierenriem 35
  7324 AB Apeldoorn
  Tel 055 3602386
  Route en openingstijden
 2. Deventer
  Deventer
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500980
  Route en openingstijden
 3. Emst
  Emst
  Hoofdweg 20-22
  8166 AE Emst
  Tel 0578 661439
  Route en openingstijden