Een nieuw ras in elk opzicht

De nsx is puur

De combinatie van menselijk vakmanschap met de precisie van technische uitmuntendheid zorgt ervoor dat de NSX volgens de hoogste normen tot stand is gekomen.

Ongekend vermogen
581pk
Snelle respons
645Nm
Snel schakelen
Dual clutch
Pure kracht
Twin-turbo
Elektrische kracht
3 elektromotoren

ELEMENTEN VAN PRESTATIES

De echte schoonheid van de NSX is dat hij de verscholen coureur in u losmaakt. Dit is de technologie die dit mogelijk maakt.

Middelpunt van de belangstelling

De met de hand gebouwde motor is een 3,5-liter V6-motor met twin-turbocompressor. Centraal gemonteerd aan het aluminium chassis levert de motor vermogen via een transmissie met 9 versnellingen en dubbele koppeling, voor directe respons.

Meer vermogen wordt toegevoegd via een elektromotor achter en dubbele gemonteerde elektrische eenheden voor. Op het circuit zorgt dit voor zinderende actie. U kunt het horen, voelen en waarnemen in uw lichaam tijdens het accelereren, remmen en draaien; maar eenmaal terug op de weg kunt u het vermogen ook heel makkelijk temperen.

Emotie in kleur

Berlina Black

DE MENSELIJKE TOUCH

Wij zijn allemaal individuen, dus waarom zou dat niet gelden voor de NSX? Van het allereerste met de hand gemaakte model tot aan de handmatige montage van uw eigen persoonlijke, in de fabriek gemonteerde opties: de NSX is perfect in elk detail.

De vorming van een band

De combinatie van menselijk vakmanschap met de precisie van technische uitmuntendheid zorgt ervoor dat de NSX volgens de hoogste normen tot stand is gekomen.
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.

SOICHIRO HONDA

Nieuwsgierig geworden?

Vraag hieronder voor meer informatie over de Honda NSX

Honda NSX

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kunt u ons vinden?